Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Coach Boulevard : Teamcoaching: Teaminterventies in het hier-en-nu
Deze training wordt verzorgd door Coach Boulevard
Centraal staan de interventies, aansluitend bij teamvolwassenheid en het stellen van circulaire vragen gericht op de patronen en interactielijnen van het team. De 1-daagsen van Coach Boulevard sluiten aan bij de (...)
meer informatie
Coach Boulevard : Teamcoaching
Deze training wordt verzorgd door Coach Boulevard
Deze post-hbo-erkende opleiding teamcoaching leert de teamcoach te kijken naar het team als een systeem, patronen te ontdekken in de communicatie binnen het team en om te gaan met de paradox van sturen door los te (...)
meer informatie
Coach Boulevard : Teamcoaching: Conflicten in teams productief maken
Deze training wordt verzorgd door Coach Boulevard
Conflicten geven drempels weer die genomen moeten worden voor betere afstemming. Niet iedere coach zit op conflicten te wachten. Zicht op eigen houding, escalatieladder, spelregels en 5-stappenmodel vergroten het (...)
meer informatie
Coach Boulevard : Teamcoaching: Coachen van Regressieve & Stagnerende Teams
Deze training wordt verzorgd door Coach Boulevard
Centraal staat het coachen van niet functionerende teams, die afwachtend en zelfs agressief op je aanwezigheid reageren. Verbinding maken, vermogen om te verdragen om in verbinding te blijven, relatie met context (...)
meer informatie
Feedback Training & Consulting : Teamcoaching
Deze training wordt verzorgd door Feedback Training & Consulting
Ik ben niet op zoek naar de elf beste spelers maar naar de beste elf. Johan Cruijff Als teamcoach ondersteun je een team in zijn ontwikkeling. Ontdek hoe toegewerkt kan worden naar een optimaal presterend  team (...)
meer informatie
Mirror Consultancy : Teamcoaching
Deze training wordt verzorgd door Mirror Consultancy
Het werken in teamverband stelt hoge eisen aan de leden van het team, de werkwijze van het team en de interactie binnen het team. Om die aspecten te verbeteren kan teamcoachng een goede begeleidingsvorm zijn. Wat is (...)
meer informatie
SchoolvoorCoaching : Leergang Teamcoaching
Deze training wordt verzorgd door SchoolvoorCoaching
Door jezelf beter te leren kennen, creëer je in het werken met teams ruimte en vrijheid om te spelen met technieken van onder en boven de waterlijn. Je leert soepel langs de hele ijsberg bewegen om weer bij gedrag (...)
meer informatie
Coach Boulevard : Teamcoaching: Teamintake & Functionele Analyse
Deze training wordt verzorgd door Coach Boulevard
Vanuit systeemdenken staat waarneming van het alledaagse gebeuren in het hier-en-nu en de Functionele Analyse (hoe worden ongewenste situaties hiermee in stand gehouden?) centraal. De intake met de manager komt aan bod (...)
meer informatie
de Lange-Partners : Teamcoaching 0- en eindmeting
Deze training wordt verzorgd door de Lange-Partners
O meting met de Werkenergieanalyse en een eindmeting met de Werkenergieanalyse  Overzicht-> Inzicht-> Uitzicht Voor welke deelnemers? Voor de leidinggevende en de teamleden die inzicht willen krijgen waar (...)
meer informatie
Life University : Opleiding tot Teamcoach
Deze training wordt verzorgd door Life University
Opleiding tot  professional Teamcoach Blended learning program: Vijf unieke Masterclasses met intervisie, workshops, en teamcoaching in de praktijk. Naast de opleiding tot gecertificeerd Professional Coach biedt (...)
meer informatie