Contact

Bij Toolshero streven we ernaar onze wereld te ondersteunen door kennis toegankelijk te maken en zelfontplooiing te vergemakkelijken. Als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt, horen wij graag van je. Vul het onderstaande contactformulier in.


Download onze mediakit

Op het platform kunt u met verscheidene presentatiemogelijkheden voor uw organisatie onze bezoekers bereiken. Wanneer u meer informatie over de presentatiemogelijkheden of een offerte wilt ontvangen, dan kunt u ons altijd geheel vrijblijvend bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

Toolshero kantoor

minervahuis rotterdamHet hoofdkantoor van Toolshero is gevestigd in Rotterdam in Nederland. We werken met een content- en redactieteam. We ontwikkelen en organiseren de website van Toolshero zelf en we promoten het platform wereldwijd. De bezoekers van Toolshero helpen door het delen van de artikelen om Toolshero te promoten.

Volg ons op sociale media

We houden van delen en interactie op social media! Volg ons en voel je vrij om commentaar te geven op artikelen en discussies.

Ook nodigen we je uit om artikelen die je interessant vindt te delen met je netwerk. Zo dragen we gezamenlijk bij aan kennisspreiding en empowerment in de wereld.

Bezoek de Toolshero community’s op Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube.