× Close

Contact opnemen

Bij Toolshero willen we onze wereld versterken door kennis toegankelijk te maken en zelfontplooiing gemakkelijk te maken.

Mocht u vragen, suggesties of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag van u. Vul dan eenvoudig onderstaand contactformulier in.

Ook kunt u meer informatie over Toolshero vinden op de over ons pagina.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download onze media kit

Er zijn verschillende manieren om uw organisatie op ons platform te presenteren om onze bezoekers te bereiken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een offerte aanvragen, dan kunt u ons altijd geheel vrijblijvend bellen of mailen. Wij helpen u graag.

Download Toolshero Media Kit

Toolshero kantoor

Het hoofdkantoor van Toolshero is gevestigd in Rotterdam, Nederland. We werken met een inhoudelijk en redactieteam. We ontwikkelen en organiseren de Toolshero website zelf en promoten het platform wereldwijd. De bezoekers van Toolshero helpen om Toolshero te promoten door de artikelen te delen.

Volg ons op sociale media

We houden van delen en interactie op social media! Volg ons en voel je vrij om commentaar te geven op artikelen en discussies.

Ook nodigen we je uit om artikelen die je interessant vindt te delen met je netwerk. Zo dragen we gezamenlijk bij aan kennisspreiding en empowerment in de wereld.

© Copyright 2013-2024 Toolshero | Privacy | Toolshero.com (English) | Toolshero.es (Spanish) | SEO bureau: Webprogress