× Close

FAQ

 

Nieuwsbrief

Hoe schrijf ik me in op de gratis nieuwsbrief?

Als u zich wilt abonneren op onze gratis nieuwsbrief, ga dan naar de zijbalk van een artikel. Bovenaan vindt u een klein aanmeldingsformulier om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Lidmaatschappen

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden van de Toolshero community is heel eenvoudig. Bekijk onze lidmaatschap-mogelijkheden, kies een pakket en vul het online formulier in. Binnen 5 minuten heeft u onbeperkt toegang tot onze inhoud, templates en meer.

Hoe kan ik mijn betalingsmogelijkheden bijwerken?

Als u uw betalingsgegevens wilt bijwerken, logt u in op mijn account. Vervolgens gaat u naar “betaalmethodes” en kiest u de optie “Creditcard gegevens bijwerken”. Nu kunt u uw betalingsgegevens bijwerken.

Hoe kan ik mijn e-mail en / of wachtwoord updaten?

Als u uw wachtwoord wilt updaten / vernieuwen, log dan in op mijn account, ga naar “Uw profiel” en werk het wachtwoord bij.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe kan ik dit herstellen?

Als u uw wachtwoord kwijt bent, kunt u dit herstellen door naar onze Inloggen leden pagina te gaan en de optie “Wachtwoord kwijt” te kiezen en de benodigde stappen te volgen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Als u uw lidmaatschap wilt opzeggen, log dan in op mijn account, ga naar “Uw abonnement” en zeg uw lidmaatschap op.

Hoe kan ik Toolshero voor mijn hele team beschikbaar stellen?

Als u wilt dat uw team, organisatie of bedrijf gebruik maakt van het Toolshero platform, dan hebben we oplossingen op maat. Ga naar onze zakelijke pagina, stuur ons informatie over hoeveel gebruikers u wilt aanvragen voor uw team, organisatie of bedrijf en wij nemen contact met u op voor een aanbod op maat.

Ik ben een student, hebben jullie speciale lidmaatschappen?

Om het onderwijs te helpen, bieden wij docenten, studenten en faculteitsleden een speciale korting aan om Toolshero te gebruiken als e-learning platform. Ga naar onze aanmeld-pagina en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Producten

Ik heb problemen met het openen van PDF’s. Hoe kan ik ze openen?

Als u problemen ondervindt bij het openen van onze PDF’s, kunt u dit oplossen door de laatste versie van Adobe Reader te downloaden en te installeren.

Als dit niet werkt, probeer dan de PDF een tweede keer te downloaden. Als u nog steeds problemen heeft met het downloaden, neem dan contact met ons op voor ondersteuning. Wij kunnen u een kopie sturen via e-mail.

Kan ik de inhoud van Toolshero gebruiken / reproduceren?

Als u onze inhoud voor educatieve of trainingsdoeleinden wilt gebruiken, kunt u de APA-stijl referentie in uw trainingsmateriaal gebruiken.

Indien u andere verzoeken heeft, bijvoorbeeld het gebruik van een model in een boekpublicatie, kunt u een toestemmingsaanvraag indienen via ons contactformulier.

© Copyright 2013-2024 Toolshero | Privacy | Toolshero.com (English) | Toolshero.es (Spanish) | SEO bureau: Webprogress