× Close
Home » Video’s

Video’s


Welkom op onze videopagina!


Welkom op onze videopagina!

Hier vind je onze artikelen met een video-uitleg over het betreffende onderwerp. Als je voor het eerst onze website bezoekt, bekijk je je eerste artikel en video gratis. Hierna kun je onbeperkt toegang krijgen tot alle 1000+ artikelen, templates en video’s door Toolshero lid te worden.

We hopen dat je veel aan onze video’s hebt en dat we je hier weer terugzien voor nieuwe uploads. Vergeet je niet in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Clifton Strengths Test (Gallup)

juni 12th, 2024

Clifton Strengths Test: in dit artikel wordt de Gallup Clifton Strengths Test praktisch uitgelegd. Na het lezen ervan zul je begrijpen waar de methode uit bestaat en hoe je kunt profiteren van dit krachtig ontwikkelingsinstrument.

Wat is de Clifton Strengths

Break even analyse berekenen: de uitleg

mei 28th, 2024

Break even analyse: in dit artikel wordt de break even analyse praktisch uitgelegd. Naast wat het is, belicht dit artikel ook de componenten, dit concept als financieel instrument, hie Break even analyse te berekenen, het belang van samenwerking en de …

Johari venster invullen: de uitleg en template

februari 13th, 2024

Johari venster: in dit artikel wordt het Johari venster, ontwikkeld door Joseph Luften en Harry Ingham praktisch uitgelegd en hoe je het kunt invullen. Naast wat uitgelegd wat dit model is en wie het hebben ontwikkeld, wordt ook toepassing …

SWOT Analyse maken: uitleg plus voorbeeld

februari 5th, 2024

SWOT analyse: in dit artikel wordt de SWOT analyse praktisch uitgelegd. Naast het beantwoorden van de vraag “Wat is een SWOT Analyse?”, wordt elke stap concreet uitgelegd aan de hand van een voorbeeld (video) en is er handige template …

Mintzberg 5P Strategy

augustus 20th, 2023

Mintzberg 5P Strategy: in dit artikel wordt de Mintzberg 5P Strategy van Henry Mintzberg praktisch uitgelegd. Na het lezen begrijp je de basis van deze krachtige strategie methode.

Wat is de Mintzberg 5P Strategy?

De Canadese managementwetenschapper Henry Mintzberg onderscheidde …

Starbursting

juli 6th, 2023

Starbusting: in dit artikel wordt het concept van Starbursting praktisch uitgelegd. Na het lezen begrijp je de basis van deze krachtige creativiteit en brainstorming tool.

Wat is Starbursting?

Starbursting is een alternatieve vorm van brainstorming, waarbij vragen worden gegenereerd op …

OODA Loop van John Boyd: de uitleg

juni 6th, 2023

OODA Loop: in dit artikel wordt de OODA Loop van John Boyd praktisch uitgelegd. Naast wat het is (betekenis en theorie), belicht dit artikel de interactie met de omgeving, het OODA Loop procesdiagram en de nadelen. Na het lezen begrijp …

Vijf functies van management van Henri Fayol

april 20th, 2023

Vijf functies van management: in dit artikel worden de vijf functies van management van Henri Fayol praktisch uitgelegd. Na het lezen begrijp je de basis van deze krachtige wetenschappelijk management beginselen.

Inleiding over de vijf functies van management

Begin vorige …

Actie Planning: de uitleg plus template

maart 29th, 2023

Actie Planning: in dit artikel wordt het concept Actie Planning praktisch uitgelegd. Na het lezen begrijp je de basis van deze krachtige persoonlijke ontwikkeling tool. In dit artikel kun je tevens een Actie Planning template downloaden.

Wat is Actie Planning?

Situationeel Leiderschap Model: de uitleg

maart 17th, 2023

Situationeel Leiderschap Model: in dit artikel wordt het het Situationeel Leiderschap Model (SLM) van Paul Hersey en Ken Blanchard praktisch uitgelegd. Het artikel begint met een algemene definitie en uitleg van het SLM model, gevolgd door een korte uitlegvideo en …

Responsibility Assignment Matrix

september 20th, 2022

Responsibility Assignment Matrix: in dit artikel wordt de Responsibility Assignment Matrix praktisch uitgelegd. Na het lezen begrijp je de basis van deze krachtige stakeholder management tool.

Inleiding

Projectmanagers maken graag gebruik van een Responsibility Assignment Matrix (RAM) om de rol …

© Copyright 2013-2024 Toolshero | Privacy | Toolshero.com (English) | Toolshero.es (Spanish) | SEO bureau: Webprogress