× Close
Home » Video’s

Video’s


Welkom op onze videopagina!


Welkom op onze videopagina!

Hier vind je onze artikelen met een video-uitleg over het betreffende onderwerp. Als je voor het eerst onze website bezoekt, bekijk je je eerste artikel en video gratis. Hierna kun je onbeperkt toegang krijgen tot alle 1000+ artikelen, templates en video’s door Toolshero lid te worden.

We hopen dat je veel aan onze video’s hebt en dat we je hier weer terugzien voor nieuwe uploads. Vergeet je niet in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Mintzberg 5P Strategy

september 22nd, 2022

De Mintzberg 5P Strategy van Henry Mintzberg stelt een organisatie in staat om een krachtigere strategie te ontwikkelen.

OODA Loop

september 22nd, 2022

Leer hoe je gemakkelijk de OODA Loop (Observeren, Oriënteren, Beslissen (Decide) en Acteren) van John Boyd kan gebruiken om snel goede beslissingen te nemen.

Actie Planning

september 20th, 2022

Actie Planning is het proces van omzetten van strategie en doelen in acties, waardoor ideeën concreet worden. Het wordt gekenmerkt doordat er een apart actieplan is voor elk onderdeel en tussenstap, dat leidt naar het einddoel. Download ook het Actie Planning template.
© Copyright 2013-2023 Toolshero | Privacy | Toolshero.com (English) | Toolshero.es (Spanish)

Probeer Toolshero nu gratis

X