× Close

Over ons

Missie en visie

Toolshero ondersteunt mensen wereldwijd in hun zelfontplooiing en empowerment met behulp van een toegankelijk en hoogwaardig e-learning platform voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de toegang tot kennis eenvoudig en betaalbaar te maken, wordt het voor iedereen mogelijk zichzelf te ontplooien. Toolshero heeft een groot internationaal bereik van meer dan 10 miljoen bezoekers uit ruim 100 landen en een online platform van meer dan 1000 praktische wetenschappelijke artikelen, dat blijvend groeit.

Het is ons doel om studenten, business professionals, wetenschappers en andere geïnteresseerden overal ter wereld groeikansen te bieden door educatieve tools beschikbaar te stellen die hun verdere ontwikkeling stimuleren. Deze waardevolle kennis kan worden toegepast in hun dagelijkse praktijk en de opgedane expertise kan worden gedeeld met hun omgeving. Zo versterken we samen onze wereld.

Toolshero team

Om deze missie en visie te realiseren hebben we een toegewijd team dat zich sterk betrokken en gemotiveerd voelt om de verspreiding van kennis en expertise in de wereld te realiseren. We zijn dankbaar voor de theorieën die gerenommeerde wetenschappers hebben voortgebracht, die wij op ons platform kunnen delen in de vorm van samengevatte en geciteerde presentaties, verrijkt met werkbladen, modellen en sjablonen.

Toolshero bestaat dan ook uit vele helden; de wetenschappers die ons voorzien van deze waardevolle kennis, ons team dat van deze kennis een toegankelijke leerervaring maakt en onze leden die deze theorieën en tools eigen maken, ten goede van zichzelf en de mensen om hen heen. Zo dragen we samen bij aan het belang van kennisverspreiding in de wereld en daar draait het bij Toolshero om.

Toolshero community

Bij Toolshero moedigen we onze bezoekers aan om ook te helpen in het verspreiden en delen van ons online kennisplatform. Het Toolshero platform wordt dagelijks uitgebreid en we hopen een zo groot mogelijk publiek te bereiken om zo onze visie te realiseren van een versterkte wereld. Suggesties zijn altijd welkom en we nodigen je uit om ons te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Wanneer je lid wordt van de Toolshero community krijg je toegang tot alle exclusieve content op ons platform en kun je je ook abonneren op onze nieuwsbrief. Ga naar www.toolshero.nl/abonneren voor meer informatie over onze lidmaatschappen. Engelse en Spaanstalige bezoekers kunnen ook terecht op www.toolshero.com en www.toolshero.es.

Bedankt voor het bezoeken van ons platform en voor het deel uitmaken van onze community!

© Copyright 2013-2024 Toolshero | Privacy | Toolshero.com (English) | Toolshero.es (Spanish) | SEO bureau: Webprogress