Over toolshero

Met ToolsHero willen we de wereld mooier maken door het aanbieden van open en toegankelijke management kennis via het internet om de mogelijkheden van mensen te verbeteren. ToolsHero helpt mensen met een online wereldwijd platform om management theorieën en methoden te verkennen, toe te passen en te delen in hun omgeving op ieder moment, op iedere plek en via ieder apparaat.

De naam ToolsHero

We zijn begin 2013 begonnen met het platform en we hebben wereldwijd al veel bezoekers. De naam ToolsHero komt voort uit de gedachte dat door het delen van deze informatie, die is ontwikkeld door getalenteerde onderzoekers, we gezamenlijk deze kennis toegankelijk kunnen maken. De managementgoeroes die deze theorieën hebben ontwikkeld zijn onze wereldwijde ToolsHeroes en hiermee ons vertrekpunt. Je kunt de samenvatting van iedere theorie voor eigen interesse of voor business uitdagingen inzetten.

De management theorieën worden in een beknopte versie uitgelegd in de artikelen met indien mogelijk een praktijkvoorbeeld om de theorieën te verduidelijken. Alle theorieën zijn gereedschappen die geschreven zijn door getalenteerde ToolsHeroes.

Onze bijdrage

Het ToolsHero platform helpt bezoekers om de management informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn. Door het verkennen van de artikelen kunnen studenten, managers en professionals hun kennis vergroten met het doel om deze kennis in de praktijk toe te passen en te delen. Op deze wijze vindt er kennisdeling plaats op een praktisch en theoretisch niveau waar een connectie mee wordt gemaakt.

Wereldwijd kennis platform

We verbeteren en breiden onze diensten iedere dag uit om dit te bereiken. Daarom vragen we onze bezoekers om de informatie in hun omgeving te delen. Het platform is gebouwd om de mogelijkheden van mensen te vergroten. Onze dagelijkse bezoekers zijn al uit veel landen afkomstig en we hebben nog steeds genoeg landen om naar uit te breiden.

“Wanneer je wijzigingen wilt doorvoeren voor je business, een nieuwe project management methode wilt toepassen of je kennis wilt verversen, kan ToolsHero je helpen met praktische theorieën en methoden afkomstig van de beste ToolsHeroes in de wereld, zodat je jezelf snel kunt verbeteren en versnellen.”

Lees, deel en blijf op de hoogte!

WWe willen jullie verwachtingen overtreffen en we proberen om onze bezoekers de beste beleving te presenteren met het ToolsHero platform. Wanneer je suggesties hebt of meer informatie wilt ontvangen over ToolsHero, dan vernemen wij dit graag. Je kunt je aanmelden voor onze e-mail nieuwsbrief en ons volgen via social media.