Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

YEARTH Academy : Coachend Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Coachen is inmiddels een begrip, maar wat maakt juist coachen zo’n effectief middel om het potentieel uit je mensen naar boven te halen? Welk effect heeft coachend leidinggeven op het rendement van je team? Tijdens (...)
meer informatie
GITP Organisatieontwikkeling & Training : Training Coachend leidinggeven: train uw coachend leiderschap
Deze training wordt verzorgd door GITP Organisatieontwikkeling & Training
Benut het talent van uw medewerkers maximaal Wilt u uw medewerkers stimuleren het maximale uit hun talent te halen en zelf sturing te geven aan hun ontwikkeling? In de training Coachend leidinggeven leert u de (...)
meer informatie
Kweekel Advies & Training : Leiderschap & Management Kweekel
Deze training wordt verzorgd door Kweekel Advies & Training
Tijdens de training geven we je de handvaten om het voortouw te nemen en te blijven groeien op het gebied van leiderschap en management. Van leidinggevenden wordt steeds meer verwacht: doelen definiëren, focus houden, (...)
meer informatie
Xzellent - Training | Coaching : Leidinggeven: Ontdek & Verbeter in Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door Xzellent - Training | Coaching
In deze training bekijken we je psychologische voorkeuren en onderzoeken we hoe deze je persoonlijke effectiviteit in Leiderschap beïnvloeden. Natuurlijk trekken we ook conclusies als het gaat om je gedrag en de (...)
meer informatie
Action Learning Academy : Post HBO Certified Teammanager I teammanagement, leiderschap & coaching
Deze training wordt verzorgd door Action Learning Academy
Als teamleider heb je een veelzijdige en complexe functie met verschillende verantwoordelijkheden. Enerzijds het aansturen van medewerkers en anderzijds heb je de zorg voor de effectiviteit en continuïteit van je team, (...)
meer informatie
SchoolvoorCoaching : Leergang Coachend Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door SchoolvoorCoaching
Doelgroep Je geeft als manager hiërarchisch leiding aan meerdere medewerkers, zowel individueel als in teamverband, en hebt daar enkele jaren ervaring mee. Het al gevolgd hebben van een training leiding geven of (...)
meer informatie
UMIO (Maastricht University School of Business and Economics) : Cursus Effectief Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door UMIO (Maastricht University School of Business and Economics)
"Meer resultaat voor uzelf en anderen" Bent u leidinggevende of wilt u dat graag zijn? Wie bent u, kent u uzelf? Bent u een leider? Waarop richt u zich als u leiding geeft? Vooral op resultaat of op inzet? Past u uw (...)
meer informatie
AOG School of Management : Publieke Strategie en Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door AOG School of Management
Publieke Strategie en Leiderschap | Waardevol richting geven in de dynamische publieke sector Vanuit een drive om waarde toe te voegen in het publieke domein werkt u met hart en ziel voor de publieke zaak. Maar hoe (...)
meer informatie
AOG School of Management : Strategisch Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door AOG School of Management
Strategisch Leiderschap | Conceptueel verder denken over strategievorming Onzekerheid is van alle tijden. Maar hoe gaat u om met onzekerheid als het gaat om uw toekomstige strategie? Hoe ontwikkelt u een strategische (...)
meer informatie
AOG School of Management : Bestuurlijk Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door AOG School of Management
Bestuurlijk Leiderschap | Reflectie op leiderschap, integriteit, governance en andere paradigma’s We hoeven u niet te leren besturen. U heeft behoefte aan inzicht in wat voor u als bestuurlijk leider bepalend is voor (...)
meer informatie