Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

SBI Formaat : NLP opleiding voor OR-leden
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Om als OR-lid professioneel je werk te kunnen doen is inhoudelijke kennis belangrijk. Het vermogen om over belangrijke onderwerpen effectief te communiceren is van groot belang. Communicatie komt immers terug op vele (...)
meer informatie
Anker & Kompas : Persoonlijke Kracht via NLP
Deze training wordt verzorgd door Anker & Kompas
De training Persoonlijke Kracht via NLP is een training van in totaal vier dagen waarin u belangrijke principes uit NLP leert toepassen in uw dagelijks leven. Door meer vanuit uw persoonlijke kracht te handelen, kunt u (...)
meer informatie
Mind Academy : Informatieavond NLP training Abcoude
Deze training wordt verzorgd door Mind Academy
Er wordt de laatste jaren veel over NLP gepraat. Er zijn veel boeken over geschreven. Steeds meer mensen volgen een NLP training of opleiding en zijn hier zeer enthousiast over. Bedrijven en organisaties stellen steeds (...)
meer informatie
Learnit : Neurolinguïstisch programmeren (NLP): een introductie
Deze training wordt verzorgd door Learnit
NLP is een persoonlijke ontwikkelingsmethode die je helpt jouw capaciteiten ten volle te benutten. De methode gaat uit van het idee dat wat een ander kan bereiken ook voor jou is weggelegd, met als achterliggende (...)
meer informatie
Doomernik Training & Coaching : NLP en Persoonlijke effectiviteit
Deze training wordt verzorgd door Doomernik Training & Coaching
De sleutels voor persoonlijke effectiviteit en beter timemanagement liggen in een heel andere hoek dan je waarschijnlijk denkt. Deze training wordt heel anders dan je waarschijnlijk verwacht. Grip krijgen op je emoties (...)
meer informatie
Corael Opleidingen : De kracht van NLP
Deze training wordt verzorgd door Corael Opleidingen
De kracht van NLP  Hoe werken jouw denkpatronen, je taalgebruik en hoe beïnvloeden deze elementen jouw gedrag? Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over deze wisselwerking. Tijdens deze driedaagse (...)
meer informatie
UNLP : NLP Hypnose Opleiding
Deze training wordt verzorgd door UNLP
De driedaagse gecertificeerde opleiding Hypnose is een unieke NLP Hypnose opleiding. Ericksoniaanse hypnose aangevuld met geavanceerde traditionele en moderne hypnose (...)
meer informatie
Plata Opleidingen : Practitioneropleiding Transactionele Analyse | NLP | Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Deze training wordt verzorgd door Plata Opleidingen
Practitioner opleiding NLP | TA | SW 20-Daagse intensieve NLP Practitioner | TA opleiding gericht op ons dagelijks functioneren in werk en privé. De combinatie tussen NLP en Systemisch Werk (werken met (...)
meer informatie
CIVAS Opleidingen : Neurolinquïstisch programmeren / NLP
Deze training wordt verzorgd door CIVAS Opleidingen
In deze uitgebreide cursus NLP leert u vele NLP-technieken kennen en gebruiken. U leest hoe u aan de hand van lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, gedrag en communicatie een schat aan informatie blootlegt. De cursus (...)
meer informatie
InnerQi : NLP Meesterschap in communicatie/ Communicatieve Vaardigheden
Deze training wordt verzorgd door InnerQi
NLP training van InnerQi geeft je inzicht in jou manier van communiceren De NLP training van InnerQi biedt je praktische handvatten om effectiever in het leven te staan. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is (...)
meer informatie