Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Heliview Training : Masterclass Blockchain in Business
Deze training wordt verzorgd door Heliview Training
Krijg inzicht in de meerwaarde van deze opkomende technologie voor uw organisatie. Met de komst van de blockchain technologie is een nieuw tijdperk aangebroken in de wereld van de automatisering, vergelijkbaar met de (...)
meer informatie
Info Support : Introductie in de BlockChain technologie
Deze training wordt verzorgd door Info Support
BlockChain is een nieuwe vorm van transactietechnologie waarbij vertrouwen tussen partijen vastgelegd ligt in een BlockChain. Ook biedt deze technologie mogelijkheden voor slim eigendom, slimme contracten en slimme (...)
meer informatie
Total Solutions | Investment Academy : Foundation of Blockchain Technology
Deze training wordt verzorgd door Total Solutions | Investment Academy
Introduction: To say Blockchain-technology is one of the greatest innovations of our times is an understatement. It is a technology that is not only touching, but even disrupting numerous industries and professions. (...)
meer informatie
Xurux Academy : Workshop Blockchain Technologie - Xurux
Deze training wordt verzorgd door Xurux Academy
Deze drie uur durende workshop dient als opstap naar een verdere verdieping in blockchain technologie. Hij is bedoeld voor bedrijven die met een afdeling of samengesteld team van maximaal 15 (...)
meer informatie
Xurux Academy : Blockchain Foundation - Xurux
Deze training wordt verzorgd door Xurux Academy
In deze cursus leer je wat blockchain nou eigenlijk is, wat het zo bijzonder maakt en welke kansen en bedreigingen de technologie met zich meebrengt. Deze opleiding is geaccrediteerd voor permanente educaties bij (...)
meer informatie
IT Training Groep : Blockchain Basics
Deze training wordt verzorgd door IT Training Groep
Blockchain Basics training Wil je alles leren over Blockchain? Loop je graag voorop met de nieuwste technologieën en wil je weten hoe jouw organisatie kan profiteren van Blockchain? Leer over de basis van blockchain en (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Essentials of Blockchain
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze online cursus leer je alles over Blockchain en Bitcoin. De basis van blockchain, de digital currency en alle ins en outs van Bitcoin komen aan bod. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn Bitcoin keys, (...)
meer informatie
3Masters Opleidingen : Blockchain
Deze training wordt verzorgd door 3Masters Opleidingen
Schrijf je nu in en ontvang gratis het boek "Blockchain Organiseren"! Wat is de basis van de Blockchain Technologie? Wat zijn Tokens, Smart Contracts, Cryptocurrencies en dApps? Heb je ook geen idee? Zou je wel meer (...)
meer informatie
Xurux Academy : Blockchain Deep Dive - Xurux
Deze training wordt verzorgd door Xurux Academy
In een snel veranderende wereld worden we in hoog tempo geconfronteerd met de impact van nieuwe technologieën. Ze veranderen, verstoren en verbeteren allerlei business modellen en processen op het gebied van . Met deze (...)
meer informatie
IT Training Groep : Blockchain Advanced (Blockchain voor gevorderden)
Deze training wordt verzorgd door IT Training Groep
Blockchain Advanced Wil je weten wat Blockchain precies inhoudt? Ben je benieuwd naar de technologie erachter en hoe jouw organisatie de Blockchain in kan zetten? Schrijf je dan in voor de training Blockchain Advanced, (...)
meer informatie