Maak indruk en blijf hangen: relatiegeschenken die écht werken

Het is best lastig om unieke bedrukte relatiegeschenken te vinden die echt passen en ook nog eens waardevol zijn. Je hebt thuis vast een kast vol nutteloze ‘relatiegeschenken’ staan. Maar je wilt wel een boodschap overbrengen en geen afgezaagd cadeau geven. Deze suggesties zullen zeker blijven hangen bij jou en de ontvangers!

Duurzame pen

Dit is echt iets wat helemaal in is. Mensen vinden het leuk om zoiets te krijgen (goodwill-gevoel). Het lijkt niet origineel, maar dat is niet waar. We worden heel blij van pennen in deze digitale tijden. En om helemaal hip te zijn: schenk een duurzame pen. Het mooie is daarom dat ze altijd van pas komen. Wat dit voor ons echt compleet maakt, is het respect voor het milieu waarin de pennen worden gemaakt. Je kunt duurzame pennen laten bedrukken via Drukzo.

Draagbare powerbank

Blijf uit de buurt van die goedkope USB-sticks. Richt je op smartphones die niemand meer kan missen. Met bijvoorbeeld een powerbank kun je veel mensen een plezier doen. Je kunt ze immers overal mee naartoe nemen. Onwijs nuttig! Laat ze bedrukken met je logo, en je wordt niet snel vergeten.

Gratis e-book bij Toolshero

Sportieve goodies

Duurzaam is hot, sportief is cool. Maar uit welke sport haal je de meeste inspiratie? Golfen of wielrennen? Populaire sporten. Toch blijft voetbal altijd koning. Wil je sportiviteit uitstralen, denk dan aan voetbalspullen zoals voetballen, sjaals en shirts. Gebruik een sporttas om je goodies in te doen met jouw merk!

Een coole drinkfles

Zeg samen met ons nee tegen wegwerpflessen. We willen niet verantwoordelijk zijn voor het plastic in de oceanen dat in de magen van vissen belandt. Zo’n coole drinkfles wordt altijd in dank afgenomen door je ontvangers, want zij kunnen zich daarmee milieubewust en stijlvol betonen. Wie wil dat nu niet? Vooral als dit ook bij jouw bedrijf past: een uitstekende keuze.

Reisspullen

Tegenwoordig is ‘customer journey’ belangrijker dan ooit. Daarom is een cadeau in de reisbranche een heel slimme keuze. En wie verlangt er niet af en toe naar een shortbreak? Zorg ervoor dat je klanten je bedrijf met hun genot van vrije tijd relateren. Geef reistrolleys, tassen, koffers of spellen. Ze zullen er dol op zijn. En maak ze af met een originele bedrukking!

Het vinden van unieke relatiegeschenken voor klanten verdient wel de nodige aandacht en met deze suggesties zit je op de juiste weg!

Patrick Koster
Article by:

Patrick Koster

LEQUAL is een creatief linkbuilding bureau en zet zich in voor de organische vindbaarheid van websites. Met ons team aan ervaren specialisten focussen wij ons dagelijks op diverse linkbuilding technieken om de autoriteit van domeinen te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Creative Linkbuilding, Media Buying en Digital PR. Op deze manier weten wij topposities te behalen voor onze (inter)nationale opdrachtgevers binnen het zoekverkeer van Google, zowel in het binnen- als buitenland. Het resultaat? Meer verkeer naar hun websites en een langdurige groei van hun domeinen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op toolshero.nl kunt u contact opnemen via mij.

Reacties zijn gesloten.