× Close

Vergroot het bereik van je onderzoek!

Toolshero deelt de theorieën die gerenommeerde wetenschappers en praktijkhelden (heroes) hebben voortgebracht in de vorm van samengevatte en geciteerde artikelen, verrijkt met modellen, werkbladen, templates en video’s. We publiceren deze praktische wetenschappelijke content dagelijks, met een bereik in meer dan 100 landen. Onderzoekers, wetenschappers en docenten bieden we verscheidene presentatiemogelijkheden, zoals een onderzoekspublicatie of autobiografiepagina, om het grote aantal bezoekers te bereiken!

Gezien op

Wat vinden andere abonnees van Toolshero?

“Ik kwam al zoekend naar informatie over leiderschapsstijlen op de site van Toolshero en ontdekte daar een grote hoeveelheid informatie en leerstof over veel onderwerpen. Nooit te oud om te leren dook ik enthousiast in het materiaal. Ik kan het je aanbevelen. Goede diepgang, prettige leesbaar en altijd goed toepasbaar. Ik ben blij met Toolshero!”

Henk Keizer


Adviseur, coach en eigenaar van Opfico

“Toolshero heeft een overzichtelijke website die erg duidelijk is. Toolshero helpt mij tijdens het maken van opdrachten voor school. Verschillende modellen zijn helder uitgelegd en toegelicht. Dit zorgt ervoor dat je snel de juiste informatie voor handen hebt om een opdracht te maken.”

Rick Mudde


Sales Manager bij Fruit Security Holland

“Toolshero geeft me diverse mogelijkheden. Enerzijds gebruik ik het als naslagwerk en anderzijds om nieuwe ontwikkelingen te volgen. Ook staan er praktische templates op die je, als gebruiker bij Toolshero goed kunt inzetten. Om mijn klanten te begeleiden in hun ‘Stap Omhoog’ beveel ik het hen ook aan om daar hun kennis over uiteenlopende managementmodellen op te zoeken.”

Peter Huijgens


Interim Manager en directeur van Stap Omhoog

romoot je onderzoekspublicatie op het wereldwijde learning platform van Toolshero

Bij Toolshero ondersteunen wij onderzoekers, wetenschappers en docenten graag met de promotie van hun onderzoeken en theorieën. Met een publicatie op ons platform kan onderzoek zowel in Nederland gepromoot worden, als in ruim 100 andere landen voor onze internationale bezoekers. Onze redactie maakt hiervoor een pagina voor het onderzoek met ondersteunende visuals aan mediawaarde en deze pagina loopt mee in de uitgebreide contentstroom van Toolshero. Bekijk in onze brochure alle mogelijkheden. Wanneer je meer informatie of een offerte wilt ontvangen, dan kun je ons altijd geheel vrijblijvend bellen of mailen. We staan je graag te woord.

Wat brengt promotie op ons platform met zich mee?

  • Wereldwijd bereik van het onderzoek
  • Profiel presentatie auteur
  • Promotie van je onderwijsinstelling
  • Publicatie zolang wenselijk voor onbeperkte tijd
  • Professionele redactionele ondersteuning
Download Brochure Onderzoekspublicaties

Vragen? Laat ons weten hoe we je vrijblijvend kunnen assisteren, we helpen graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2013-2024 Toolshero | Privacy | Toolshero.com (English) | Toolshero.es (Spanish)