Word een auteur

Ben je een expert op het gebied van management theorieën en methoden? Beschik jij over praktische management informatie die je wilt delen met de wereld? Heb jij een wereldwijd online platform nodig om dit te delen? Dan is dit juiste plek voor jou en kan ToolsHero jou helpen!

ToolsHero heeft een redactioneel team en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers / professionals die gepassioneerd zijn over project- , kwaliteits-, financiële en change management , marketing (inclusief sociale media), communicatie en effectiviteit.

ToolsHero helpt mensen met een online wereldwijd platform om management theorieën en methoden te verkennen, toe te passen en te delen in hun omgeving op ieder moment, op iedere plek en via ieder apparaat.

Wat levert dit op voor jou als ToolsHero auteur?

Dagelijks hebben wij duizenden unieke bezoekers op onze website en we kunnen jou helpen door:

  • Jouw kennis te delen
  • Meer persoonlijke bekendheid te geven (artikel plus biografie)
  • Een podium om je publiek en fans te creëren / bouwen.

Simpele regels

Er zijn een aantal simpele regels om een auteur van ons redactie team te worden, te weten:

  • ToolsHero deelt alleen goede content die gericht is op onze missie (kennis delen van management theorieën en methoden). Wij publiceren geen promotionele of commerciële artikelen.
  • Als auteur schrijf je vanuit persoonlijke titel en niet vanuit een bedrijf. Het gaat om jouw ervaring, visie en ondersteunde theorie dat we willen delen met de wereld.
  • De aangeleverde content voor ToolsHero is exclusief. Daarmee willen we voorkomen dat we gedupliceerde content delen of plagiaat plegen.
  • Onze primaire focus ligt op het delen van kennis in de vorm van praktische toepasbaarheid, tips en tricks, duidelijk en helder geschreven, wat in lijn ligt met onze bestaande content en visie.
  • Kwaliteit voor kwantiteit. Dit geeft de auteur ruimte om goed onderzoek te doen en kritisch te zijn naar zijn eigen werk. Een gemiddeld artikel is tussen de 1.000 – en 1.200 woorden.
  • Persoonlijke biografie. Aan een publicatie van een artikel zit een artikel met een persoonlijke biografie gekoppeld. De basis is een foto, je volle naam, naam van de organisatie waarvoor je werkzaam bent, je social media kanalen, je persoonlijke achtergrond (max. 300 tekens), je expertise gebieden en jouw connectie / interesse met ToolsHero.

Aanmeldformulier


Deel jouw kennis

Bij deze nodigen we je van harte uit om je kennis over om management theorieën en methoden, een management goeroe, een infographic of andere te delen via ons platform. Stuur ons je eerste concept en we zullen zo spoedig mogelijk onze eerste feedback met je delen voor wat betreft het publiceren via ToolsHero!

Mocht je nog andere suggesties, vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over ToolsHero, neem contact met ons op.