Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Learnit : Adobe Photoshop Elements
Deze training wordt verzorgd door Learnit
De massale overgang van analoge naar digitale fotografie heeft tot gevolg dat mensen enorme ladingen digitale foto's hebben. Vroeger werden foto's in albums gestopt of in een lijst. Nu zijn er veel meer mogelijkheden. (...)
meer informatie
Opatel Opleidingen : Photoshop Elements
Deze training wordt verzorgd door Opatel Opleidingen
Cursus Photoshop Elements In de cursus Photoshop Elements leer je foto's bewerken voor web, print en presentaties. We besteden aandacht aan maatvoering en uitsnedes, aan het corrigeren van kleur, helderheid en contrast, (...)
meer informatie
Opatel Opleidingen : Photoshop Elements Gevorderd
Deze training wordt verzorgd door Opatel Opleidingen
Cursus Photoshop Elements Gevorderd In deze cursus Photoshop Elements Gevorderd leer je hoe je met professionele correcties alles uit een foto haalt wat erin zit. Ook het werken met Camera Raw (...)
meer informatie
Easy-123 : Photoshop Elements
Deze training wordt verzorgd door Easy-123
Altijd al alles willen leren over Photoshop Elements? In onze cursus Photoshop Elements leer je alles over het bewerken van je foto’s, het beheren van je beeldmateriaal en het maken van prachtige composieten in (...)
meer informatie
Opatel Opleidingen : Online cursus Photoshop Elements (NL)
Deze training wordt verzorgd door Opatel Opleidingen
Online cursus Photoshop Elements (NL) Kennismaking De drie werkomgevingen Zoomen en scrollen Een gereedschap kiezen Het Historiepalet Resolutie en afmeting Afbeeldingsgrootte Nieuwe beeldpixels berekenen Afemetingen en (...)
meer informatie
Soofos B.V. : Online Cursus Photoshop Elements 2018
Deze training wordt verzorgd door Soofos B.V.
Deze cursus is onderdeel van het Soofos Plus abonnement. Voor €240 (incl btw) per jaar ontvang je onbeperkt toegang tot deze én 150+ andere cursussen op het gebied van design, multimedia, marketing, ontspanning en (...)
meer informatie