Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

OCICT : JavaScript AJAX, JSON, jQuery, Iffy, Node, ES6
Deze training wordt verzorgd door OCICT
Het toepassen van JavaScript is gemakkelijk en leidt snel tot resultaat. In deze cursus leert u werken met JavaScript in Node, met AJAX, JSON, JQuery en modulair bouwen in JavaScript. Na de cursus bent u in staat om (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : jQuery
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
JavaScript is een populaire programmeertaal, die u als webontwikkelaar of programmeur zeker moet beheersen. Het is dé programmeertaal om dynamische, interactieve webpagina's en webapplicaties te ontw Tijdens de cursus (...)
meer informatie
Competence Factory : jQuery en jQuery Mobile
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
In deze tweedaagse cursus leer je werken met het jQuery framework én krijg je een inleiding in jQuery Tools, jQuery UI en jQuery Mobile plugins. jQuery is een gratis, open source framework voor client-side JavaScript. (...)
meer informatie
SpiralTrain : jQuery
Deze training wordt verzorgd door SpiralTrain
In de cursus jQuery Programmeren leert u hoe u kunt programmeren met een van de meest populaire JavaScript libraries, jQuery. Aandacht wordt besteed aan de mogelijkheden van jQuery en de relatie met JavaScript. Na een (...)
meer informatie
Info Support : JQuery Development
Deze training wordt verzorgd door Info Support
JavaScript is helemaal hot! In veel projecten kiest men er tegenwoordig voor om een front-end te bouwen met JavaScript en HTML5. met de hernieuwde populariteit van JavaScript zijn er ook een grote hoeveelheid (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : jQuery UI Using Visual Studio 2012 and HTML5
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze jQuery training / cursus leert u jQueryUI te gebruiken op basis van Knockout.js, Backbone.js, SignalR en HTML5. Uw resultaat Na het volgen van deze training bent u bekend jQuery in combinatie met Knockout.js, (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Fundamentals of developing with jQuery
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze jQuery training / cursus leert u de meest belangrijke functionaliteiten van jQuery kennen. Denk hierbij aan DOM, Selectors, Events, Debugging en Data. Uw resultaat Na het volgen van deze training bent u bekend (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Mobile Development: jQuery Mobile
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze jQuery training / cursus leert u jQuery te gebruiken zodat u zelf mobiele websites kunt gaan ontwikkelen. U leert hoe u uw website een unieke weergave kunt geven door gebruik te maken van de ThemeRoller en u (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Introduction to jQuery
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze jQuery training / cursus leert u de basis van jQuery kennen. Zo leert u het installeren en implementeren van de jQuery omgeving en de meest gangbare functies zoals classes, ID's en attributes. Later in deze (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Building Apps with jQuery Mobile
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze jQuery cursus maakt u kennis met het bouwen van mobiele apps met jQuery. U leert onder andere het maken van verschillende pagina's, hoe u UI-componenten kunt toevoegen en de configuratie van formulieren met (...)
meer informatie