Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Heijsen Academy, Opleider voor WordPress webdesign, WooCommerce Webshop, Zoekmachine optimalisatie, Google Analytics & Ads, SEO, MailChimp, Instagram Ads en Facebook. : Magento 2 Beheer Webshop ♛ VIP (1-op-1) › E-commerce
Deze training wordt verzorgd door Heijsen Academy, Opleider voor WordPress webdesign, WooCommerce Webshop, Zoekmachine optimalisatie, Google Analytics & Ads, SEO, MailChimp, Instagram Ads en Facebook.
Magento 2 Beheer Webshop Magento is het grootste en populairste e-commerce platform ter wereld. Het platform voor webshops heeft een marktaandeel van meer dan 20%. Met Magento is een maatwerk webwinkel op te bouwen en (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Magento Professional
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Welkom bij de Cursus Magento Professional Magento is de nummer één in de nieuwe generatie open source webshops: verkoopgericht en slim in het gebruik voor zowel bezoekers als eindgebruikers. Het is een uitgebreid, (...)
meer informatie
Eduvision : Gebruikerscursus Magento
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Tijdens deze cursus In deze cursus kun jij aan de slag met jouw eigen webshop. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren, van marketing en zoekmachine optimalisatie tot product- en sales management. (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Magento Development
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Welkom bij de cursus Magento Development Magento is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Magento kent (...)
meer informatie
Sition Internet Services : Magento Webshop Beheer
Deze training wordt verzorgd door Sition Internet Services
Essentiele training voor het optimaal zelfstandig beheren van uw Magento winkel. Deze cursus stelt de studenten in staat zelf een Magento shop te beheren. Het geeft de studenten inzicht in de werking en mogelijkheden op (...)
meer informatie
Sition Internet Services : Magento Installatie & optimalisatie
Deze training wordt verzorgd door Sition Internet Services
Essentiele training voor het optimaal zelfstandig inrichten en optimaliseren van uw webwinkel Duur:            8 uur Doelgroep:   eigenaren, developers Vereisten: (...)
meer informatie
Sition Internet Services : Magento theme opzetten & beheren
Deze training wordt verzorgd door Sition Internet Services
Essentiële ‘theme’ vaardigheden voor het aanpassen van de look&feel van een Magento webshop Duur: 16 uur Doelgroep: Deze cursus is geschikt voor front-end ontwikkelaars welke de Magento look&feel (...)
meer informatie
mark@ing : SEO voor Magento Training
Deze training wordt verzorgd door mark@ing
SEO Training voor Magento. Doe een trainingsaanvraag of vraag direct de brochure aan. ✅ +100 tevreden deelnemers! >> SEO training voor Magento (Zoekmachine Optimalisatie) Hoger in de zoekmachines komen op (...)
meer informatie
MvH Academy : Cursus Magento 2
Deze training wordt verzorgd door MvH Academy
De cursus Tijdens de cursus komt alles aan bod wat je nodig hebt als eindgebruiker van Magento 2. Je gaat zelf aan de slag met jouw eigen Magento 2 webshop of onze demo omgeving. Deze cursus is voor iedereen die (...)
meer informatie