Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Compu Act Opleidingen Nederland : InDesign Gevorderd
Deze training wordt verzorgd door Compu Act Opleidingen Nederland
Computertraining.nl organiseert maandelijks een cursus InDesign gevorderd. Adobe InDesign is hét opmaakprogramma, waarmee je allerlei publicaties zoals advertenties, folders, nieuwsbrieven, kranten, tijdschriften en (...)
meer informatie
Learnit : Adobe Photoshop CS6 Basis
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Voor zowel drukwerk, desktoppublishing als voor het web is Photoshop zonder twijfel de meest geavanceerde applicatie voor digitale fotobewerking. Hoewel de software laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is voor (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe Photoshop level I (basis)
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Als de naam van je product een werkwoord wordt, ben je goed bezig. Adobe flikte het met Photoshop: ‘photoshoppen’ is inmiddels een normaal Nederlands woord en iedereen weet dat het ‘beeldbewerken’ betekent. (...)
meer informatie
Competence Factory : Photoshop Professional
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Moet je vaak Photoshoppen? Dan is het handig als je het programma echt in de vingers hebt. Tijdens de vierdaagse opleiding Photoshop Pro neem je nog eens grondig de basis door, en oefen je met opties die je misschien (...)
meer informatie
Gmi designschool : Photoshop Basis
Deze training wordt verzorgd door Gmi designschool
De cursus Photoshop Basis behandelt de basisprincipes van het populaire beeldbewerkingsprogramma. Met Adobe Photoshop bent u in staat om beeldmateriaal naar eigen inbreng en creativiteit aan te passen en te verfraaien. (...)
meer informatie
Easy-123 : Online cursus Photoshop
Deze training wordt verzorgd door Easy-123
Na onze videoserie Photoshop CC Compleet ken je Photoshop van binnen en van buiten. Van het bewerken van foto's tot het vormgeven van tekst tot het werken met de krachtige 3D functies van het programma: Alle aspecten (...)
meer informatie
DOESUM software + support : Adobe After Effects cursus maatwerk
Deze training wordt verzorgd door DOESUM software + support
Cursus Adobe After Effects Tijdens de cursus After Effects leert u professionele effecten toevoegen aan films en video's. De app sluit naadloos aan op Adobe Premiere Pro en werkt tevens samen met Adobe Bridge. De (...)
meer informatie
Ecorn : Opleiding grafisch vormgeven met Adobe Creative Cloud
Deze training wordt verzorgd door Ecorn
In deze opleiding leer je logo’s ontwerpen met Adobe Illustrator, afbeeldingen bewerken met Adobe Photoshop waarna je het resultaat met tekst gaat vormgeven tot een lay-out in Adobe Indesign. Deze drie programma’s (...)
meer informatie