Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Geoplan cursussen en congressen : Basiscursus Geluid - Milieu- en Omgevingsrecht - Geoplan
Deze training wordt verzorgd door Geoplan cursussen en congressen
Geluid is een bijzonder fenomeen. In vele gevallen is het prettig om geluiden te ervaren. Aan de andere kant kennen we natuurlijk ook de onprettige beleving van geluid. Geluid dat wordt veroorzaakt door anderen en op (...)
meer informatie
Pro Audio Education NL : Deelcertificaat `Geluidstechniek module 1
Deze training wordt verzorgd door Pro Audio Education NL
In deze opleiding worden studenten bekend gemaakt met het vak Live en Studio geluidstechniek. Deze opleiding past o.a. zeer goed bij akoestische muzikanten die hun eigen opnames willen opnemen, afmixen en masteren. De (...)
meer informatie
Geoplan cursussen en congressen : Geluid bij bedrijven - Geoplan
Deze training wordt verzorgd door Geoplan cursussen en congressen
Of bedrijven nu in een woonwijk liggen of op een industrieterrein, de geluiduitstraling is onderworpen aan strikte en vaak ingewikkelde regelgeving. Voor luidruchtige bedrijven kennen we in Nederland speciaal ingerichte (...)
meer informatie
Possible. : Vocht, Tocht, Licht en Geluid
Deze training wordt verzorgd door Possible.
Vocht, Tocht, Licht en Geluid Algemeen Welke problemen ervaar je in (en door) jouw gebouw? Waar hebben de mensen die daar aanwezig zijn (wonen of werken) last van? Wat is de oorzaak van deze problemen? Hoe gezond is het (...)
meer informatie
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch : Zakboek Geluid & Trillingen
Deze training wordt verzorgd door Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Wat zijn de gevolgen van te veel of langdurige blootstelling? Hoe kunt u de risico’s herkennen? Welke maatregelen kunt u nemen om gezondheidsschade te voorkomen? Het boek is vooral praktisch van aard. U krijgt (...)
meer informatie
Berghauser Pont Academy : Geluid in de Omgevingswet
Deze training wordt verzorgd door Berghauser Pont Academy
InleidingGeluid heeft grote invloed op de kwaliteit van de leefomgeving en speelt dan ook bijna altijd een rol bij nieuwe ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. De komende jaren gaat de geluidwetgeving op (...)
meer informatie
Berghauser Pont Academy : Basiscursus Geluid IL
Deze training wordt verzorgd door Berghauser Pont Academy
Inleiding Geluid is voor velen nog steeds lastig. De vele technische aspecten maken het complex om het goed te begrijpen. Als adviseur, jurist, vergunningverlener en handhaver krijg je geregeld met het aspect geluid (...)
meer informatie
Bouwradius : Condensatie, geluid en koudebruggen
Deze training wordt verzorgd door Bouwradius
De training is afgestemd op praktische problemen die zich kunnen voordoen bij het thermisch isoleren van woningen en utiliteitsgebouwen. De nadruk ligt op een betere kennis van isolatietechnieken, isolatiematerialen en (...)
meer informatie
edX : Codificación de audio: Más allá del MP3
Deze training wordt verzorgd door edX
La Codificación de Audio (también conocida como compresión de audio) es una representación digital de las señales de sonido para ser almacenadas o transmitidas por cualquier medio digital. En este proceso se busca (...)
meer informatie
Bloeiende Stem : Say- Sing -Sound! Individuele Stemcoaching
Deze training wordt verzorgd door Bloeiende Stem
Bent U goed en helder verstaanbaar tijdens het geven van uw presentatie? Bij het eerste klantcontact? Bij uw sollicitatiegesprek? Bekrachtigt uw stem dat u kennis van zaken heeft? Klinkt het enthousiasme dat u voor (...)
meer informatie