Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

IT-Randsteden : Word basis
Deze training wordt verzorgd door IT-Randsteden
Gebruikt u Word alleen maar als een tekst verwerkingsprogramma en zijn de verschillende tabbladen voor u een raadsel of bent u pas overgestapt van oudere naar een nieuwe versie van Microsoft Office. Probeert u met (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe Illustrator level I (basis)
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Logo’s, letters, website-iconen en infographics: grote kans dat ze in Adobe Illustrator zijn gemaakt. In de cursus Adobe Illustrator Level I leer je de basis van dit toonaangevende programma kennen. Je raakt vertrouwd (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe InDesign level II (gevorderd)
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Klaar met de cursus Adobe InDesign Level I, of ken je het programma al een beetje? Bouw dan je basiskennis verder uit. In de vervolgcursus Adobe InDesign Level II duik je dieper in thema’s als typografie, (...)
meer informatie
Learnit : Crystal Reports Vervolg (Report Design 2)
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Het rapportageprogramma Crystal Reports wordt wereldwijd gebruikt om snel en efficiënt rapporten te bouwen met een interactieve inhoud. Het programma stelt u in staat uw rapporten te publiceren voor op het web of in (...)
meer informatie
Competence Factory : UX Design
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Bedrijven als Coolblue, Apple en Facebook zijn er meesters in: achterhalen waar hun bezoekers gevoelig voor zijn en hier strategisch op inspelen met slimme designkeuzes. Ze laten niets aan het toeval over – van de (...)
meer informatie
Gmi designschool : Grafische Vormgeving
Deze training wordt verzorgd door Gmi designschool
In 2 jaar naar een professioneel niveau in grafische vormgeving De opleiding Grafische Vormgeving leidt je op tot een professioneel vormgever van gedrukte en digitale media. Van logo, huisstijl tot website. De grafisch (...)
meer informatie
Competence Factory : PDF-formulieren maken met Adobe Acrobat Professional en Forms Central
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
In twee dagen leer je tijdens de cursus PDF-formulieren met Adobe Acrobat Professional en Forms Central om interactieve digitale formulieren te bouwen. Hierbij komen alle stappen voor een effectief formulier aan bod, (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : XML Advanced
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
Deze XML training / cursus is gericht op de IT professional die zijn/haar basiskennis van XML wil uitbreiden. Na afronding van de training bent u bekend met de geavanceerde mogelijkheden en technieken van (...)
meer informatie
Gmi designschool : DTP Professional
Deze training wordt verzorgd door Gmi designschool
De DTP-er maakt digitaal producten op als brochures, advertenties, boeken en noem maar op. Ook het digitaal bewerken van foto's en andere illustraties behoort tot het werkterrein van de dtp-er. Met de populariteit van (...)
meer informatie
SignOn ICT Trainingen+ : Word Basis
Deze training wordt verzorgd door SignOn ICT Trainingen+
Word is het bekende tekstverwerkingspakket van Microsoft. Tijdens de eendaagse training leert u onder meer over tabgebruik, alinea-opmaak, inspringen, sjabonen, stijlen, documentbeheer en het maken van lijsten met (...)
meer informatie