Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Laudius : Grafisch vormgever Creative Cloud
Deze training wordt verzorgd door Laudius
In de commerciële wereld van vandaag is één ding het belangrijkst: verkopen. En hoe kun je je producten beter onder de aandacht brengen dan met mooi vormgegeven reclame? Een groot billboard met de laatste gadgets, (...)
meer informatie
Linnartz opleidingengroep : Beroepsopleiding: Industrieel Design & Vormgeving (B.I.D. diploma) Nieuw!
Deze training wordt verzorgd door Linnartz opleidingengroep
Industriële vormgeving dat ook wel industrieel ontwerper, productontwikkelaar, productdesign of industrial design wordt genoemd kenmerkt zich door een eeuwenoud gevoel, om de toekomst van individuele producten/diensten (...)
meer informatie
Ecorn : Opleiding grafisch vormgeven met Adobe Creative Cloud
Deze training wordt verzorgd door Ecorn
In deze opleiding leer je logo’s ontwerpen met Adobe Illustrator, afbeeldingen bewerken met Adobe Photoshop waarna je het resultaat met tekst gaat vormgeven tot een lay-out in Adobe Indesign. Deze drie programma’s (...)
meer informatie
ExplainiT : Grafisch Vormgeven
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
Heb jij geen grafische achtergrond maar wil jij beter leren om grafische content te maken? In deze training leer je de basisprincipes van grafische vormgeving en hoe je eenvoudig projecten aanpakt als een grafisch (...)
meer informatie