Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

WeLoveTraffic.nl - SEO, Online Marketing & WordPress Cursussen, o.a. WooCommerce webshop, zoekmachine optimalisatie en MailChimp : MailChimp E-mailmarketing Cursus
Deze training wordt verzorgd door WeLoveTraffic.nl - SEO, Online Marketing & WordPress Cursussen, o.a. WooCommerce webshop, zoekmachine optimalisatie en MailChimp
Leer met deze 1-daagse MailChimp cursus de basis van e-mailmarketing en de vaardigheden om zelfstandig een geautomatiseerde mailing te versturen. Kortom, een ideaal pakket voor startende ondernemers of ondernemers die (...)
meer informatie
Douro Media : E-mailmarketing training - Online marketing
Deze training wordt verzorgd door Douro Media
In de e-mailmarketing training verkrijg je praktisch inzicht in de beste opzet en optimalisatie van e-mails, timing van verzending en meer. Concreet wordt aangedragen vanuit welke online marketing strategie je (...)
meer informatie
Beeckestijn Business School : E-mailmarketing
Deze training wordt verzorgd door Beeckestijn Business School
E-mailmarketing Haal meer uit e-mailmarketing E-mail is bij veel bedrijven de belangrijkste traffic driver naar de website. Dit kanaal draagt bij aan omzet, retentie en klanttevredenheid/NPS. In de training (...)
meer informatie
How & Knower : E-mailmarketing Training
Deze training wordt verzorgd door How & Knower
E-mailmarketing kan zeer succesvol zijn, als je het goed en gestructureerd inzet. Als je klanten op het juiste moment de juiste boodschap stuurt, kan e-mailmarketing één van de best converterende online marketing (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Succesvolle e-mailmarketing in één dag
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding E-mailmarketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zeker omdat het de meest succesvolle manier van klantenwerving en promotie is geworden. Maar uiteraard is het wel belangrijk dat e-mailingen op een (...)
meer informatie
Frankwatching Trainingen : Training E-mailmarketing
Deze training wordt verzorgd door Frankwatching Trainingen
E-mailmarketing is een krachtige tool om je doelgroep te bereiken. Of je nu nieuwe leads wil genereren of bestaande relaties versterken. Hoe maak je goede digitale nieuwsbrieven? Met welke onderwerpregels verhoog je de (...)
meer informatie
Easy-123 : MailChimp
Deze training wordt verzorgd door Easy-123
Met je klanten communiceren is erg belangrijk. In onze cursus MailChimp leer je mooie nieuwsbrieven vormgeven, campagnes plannen en bijhouden, je lezerspubliek engageren en een strategie formuleren voor je online (...)
meer informatie
KGOM (Karel Geenen Online Marketing) : Cursus E-mailmarketing
Deze training wordt verzorgd door KGOM (Karel Geenen Online Marketing)
Leer e-mailmarketing in te zetten voor meer omzet en winst met onze cursus e-mailmarketing! Wereldwijd zijn er vier keer meer e-mailaccounts dan het aantal gebruikers van Facebook en Twitter bij elkaar. Het is (...)
meer informatie
Weblish : MailChimp training: maak zelf je nieuwsbrief
Deze training wordt verzorgd door Weblish
MailChimp is een gratis online e-mail programma waarmee je mooie e-mail nieuwsbrieven kunt maken en verzenden. Het eenvoudige drag&drop systeem en de mogelijkheid om MailChimp te koppelen aan je WordPress website, (...)
meer informatie
Ondernemers Marketing Academy : Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp
Deze training wordt verzorgd door Ondernemers Marketing Academy
Leer hoe u succesvol een e-mailcampagne opzet voor uw bedrijf! Algemeen E-mail blijft onverminderd een verschrikkelijk effectief en populair communicatiemiddel. Het mailen van nieuwsbrieven is een goedkope, (...)
meer informatie