Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Douro Media : E-mailmarketing training - Online marketing
Deze training wordt verzorgd door Douro Media
In de e-mailmarketing training verkrijg je praktisch inzicht in de beste opzet en optimalisatie van e-mails, timing van verzending en meer. Concreet wordt aangedragen vanuit welke online marketing strategie je (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus MailChimp
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Tijdens de cursus Email marketing is een van de krachtigste manieren om de relatie met je bestaande klanten te onderhouden en succesvolle campagnes te voeren. Met MailChimp is dat makkelijker dan ooit. Tijdens de cursus (...)
meer informatie
WeLoveTraffic.nl - SEO, Online Marketing & WordPress Cursussen, o.a. WooCommerce webshop, zoekmachine optimalisatie en MailChimp : MailChimp E-mailmarketing Cursus
Deze training wordt verzorgd door WeLoveTraffic.nl - SEO, Online Marketing & WordPress Cursussen, o.a. WooCommerce webshop, zoekmachine optimalisatie en MailChimp
Leer met deze 1-daagse MailChimp cursus de basis van e-mailmarketing en de vaardigheden om zelfstandig een geautomatiseerde mailing te versturen. Kortom, een ideaal pakket voor startende ondernemers of ondernemers die (...)
meer informatie
How & Knower : E-mailmarketing Training
Deze training wordt verzorgd door How & Knower
 ✓ 100% startgarantie  ✓ Niet goed geld teruggarantie  ✓ Gemiddelde beoordeling 8.7.  ✓ Beste opleider van Nederland   ✓ Altijd een passende oplossing E-mailmarketing kan zeer (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus E-mail Marketing
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Welkom bij de Cursus E-mail Marketing E-mail marketing is een uitstekende methode om specifieke doelgroepen te bereiken met passende informatie en interessante aanbiedingen. Doordat de kosten relatief laag zijn en de (...)
meer informatie
Beeckestijn Business School : E-mailmarketing
Deze training wordt verzorgd door Beeckestijn Business School
E-mailmarketing Haal meer uit e-mailmarketing E-mail is bij veel bedrijven de belangrijkste traffic driver naar de website. Dit kanaal draagt bij aan omzet, retentie en klanttevredenheid/NPS. In de training (...)
meer informatie
Easy-123 : MailChimp
Deze training wordt verzorgd door Easy-123
Met je klanten communiceren is erg belangrijk. In onze cursus MailChimp leer je mooie nieuwsbrieven vormgeven, campagnes plannen en bijhouden, je lezerspubliek engageren en een strategie formuleren voor je online (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Succesvolle e-mailmarketing in één dag
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding E-mailmarketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zeker omdat het de meest succesvolle manier van klantenwerving en promotie is geworden. Maar uiteraard is het wel belangrijk dat e-mailingen op een (...)
meer informatie
KGOM (Karel Geenen Online Marketing) : Cursus E-mailmarketing
Deze training wordt verzorgd door KGOM (Karel Geenen Online Marketing)
Leer e-mailmarketing in te zetten voor meer omzet en winst met onze cursus e-mailmarketing! Wereldwijd zijn er vier keer meer e-mailaccounts dan het aantal gebruikers van Facebook en Twitter bij elkaar. Het is (...)
meer informatie
Weblish : MailChimp training: maak zelf je nieuwsbrief
Deze training wordt verzorgd door Weblish
MailChimp is een gratis online e-mail programma waarmee je mooie e-mail nieuwsbrieven kunt maken en verzenden. Het eenvoudige drag&drop systeem en de mogelijkheid om MailChimp te koppelen aan je WordPress website, (...)
meer informatie