Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

DWM Trainingen : Adobe Photoshop
Deze training wordt verzorgd door DWM Trainingen
Wil je leren om afbeeldingen op een professionele manier te bewerken, social media posts te ontwerpen, of bijvoorbeeld foto’s te retoucheren en vrijstaand te maken? Schrijf je dan nu in voor deze (...)
meer informatie
Opatel Opleidingen : Photoshop Basis
Deze training wordt verzorgd door Opatel Opleidingen
Cursus Photoshop Basis In de cursus Photoshop Basis leer je foto's professioneel bewerken. Denk daarbij aan kleurcorrectie, retouche, vrijstaande beelden en fotomontages. Na de cursus heb je nog drie maanden lang (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Photoshop – Basis
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Adobe Photoshop is het professionele retoucheer- en beeldbewerkingprogramma en is ongeëvenaard als het gaat om het corrigeren van kleurenscans en het toepassen van een breed scala aan bewerkingen op In deze praktische (...)
meer informatie
Learnit : Adobe Photoshop CS6 Vervolg
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Photoshop biedt talloze mogelijkheden en tools voor professionele vormgevers en beeldbewerkers. Als je al enige ervaring hebt met de software, bekend bent met de belangrijkste tekengereedschappen en de basis van lagen (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe Photoshop Artclass
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Kun je redelijk Photoshoppen, maar hik je nog een beetje tegen een écht professioneel eindresultaat aan? Dan is de cursus Photoshop Artclass iets voor jou. Eerst leer je hoe je een ijzersterk creatief concept (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Photoshop Professional
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
In de grafische markt geldt dat Photoshop het standaardpakket is voor beeldbewerking. Het programma wordt veel gebruikt in combinatie met andere pakketten uit de Adobe Creative Suite: Indesign en Illustrator. Tijdens de (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe Photoshop level I (basis)
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Als de naam van je product een werkwoord wordt, ben je goed bezig. Adobe flikte het met Photoshop: ‘photoshoppen’ is inmiddels een normaal Nederlands woord en iedereen weet dat het ‘beeldbewerken’ betekent. (...)
meer informatie
College of MultiMedia : Adobe Photoshop Basics
Deze training wordt verzorgd door College of MultiMedia
Photoshop CC is een enorm pakket met veel geavanceerde functies en bij iedere update worden er weer nieuwe functies toegevoegd. De 1-daagse training Photoshop CC Basics is speciaal ontwikkeld om iedereen de essentiële (...)
meer informatie
College of MultiMedia : Adobe Photoshop CC Complete
Deze training wordt verzorgd door College of MultiMedia
College of MultiMedia Amsterdam is dé door Adobe geautoriseerde trainer in Nederland. De cursus Adobe Photoshop CC Complete maakt onderdeel uit van het door Adobe geautoriseerde trainingsprogramma. Adobe Photoshop CC (...)
meer informatie
Easy-123 : Adobe Photoshop
Deze training wordt verzorgd door Easy-123
Cursus Photoshop (privé) Op maat samengestelde privécursus Photoshop Zelf je cursusdatum en locatie kiezen Online verder leren met StudyFlix Altijd al alles willen leren over Photoshop? Of je nu aan de slag wilt met (...)
meer informatie