Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Competence Factory : Adobe Photoshop Level II
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Met de Cursus Adobe Photoshop Level II breng je jouw Photoshop-vaardigheden naar een hoger niveau. De cursus is geschikt voor iedereen die hun basiskennis over Adobe Photoshop verder willen uitbouwen en nog meer gebruik (...)
meer informatie
Opatel Opleidingen : Photoshop Basis
Deze training wordt verzorgd door Opatel Opleidingen
Cursus Photoshop Basis In de cursus Photoshop Basis leer je foto's professioneel bewerken. Denk daarbij aan kleurcorrectie, retouche, vrijstaande beelden en fotomontages. Na de cursus heb je nog drie maanden lang (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Photoshop – Basis
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Adobe Photoshop is het professionele retoucheer- en beeldbewerkingprogramma en is ongeëvenaard als het gaat om het corrigeren van kleurenscans en het toepassen van een breed scala aan bewerkingen op In deze praktische (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe Photoshop Artclass
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Photoshop Artclass is er voor iedereen die creatief super sterke communicatie wil creëren met beelden. Met in het achterhoofd: "a picture is worth a thousand words" leer je beelden maken die (...)
meer informatie
Learnit : Adobe Photoshop CS6 Vervolg
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Photoshop biedt talloze mogelijkheden en tools voor professionele vormgevers en beeldbewerkers. Als je al enige ervaring hebt met de software, bekend bent met de belangrijkste tekengereedschappen en de basis van lagen (...)
meer informatie
Competence Factory : Adobe Photoshop Level I
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Met de cursus Photoshop Level I raak je direct wegwijs in de belangrijkste basistechnieken en werkwijzen van het meest populaire en meest gebruikte beeldbewerkingprogramma ter wereld, Adobe Photoshop. Het feit dat (...)
meer informatie
College of MultiMedia : Adobe Photoshop Basics
Deze training wordt verzorgd door College of MultiMedia
Photoshop CC is een enorm pakket met veel geavanceerde functies en bij iedere update worden er weer nieuwe functies toegevoegd. De 1-daagse training Photoshop CC Basics is speciaal ontwikkeld om iedereen de essentiële (...)
meer informatie
College of MultiMedia : Adobe Photoshop CC Complete
Deze training wordt verzorgd door College of MultiMedia
College of MultiMedia Amsterdam is dé door Adobe geautoriseerde trainer in Nederland. De cursus Adobe Photoshop CC Complete maakt onderdeel uit van het door Adobe geautoriseerde trainingsprogramma. Adobe Photoshop CC (...)
meer informatie
Easy-123 : Adobe Photoshop
Deze training wordt verzorgd door Easy-123
Cursus Photoshop (privé) Op maat samengestelde privécursus Photoshop Zelf je cursusdatum en locatie kiezen Online verder leren met StudyFlix Altijd al alles willen leren over Photoshop? Of je nu aan de slag wilt met (...)
meer informatie
DWM Trainingen : Adobe Photoshop
Deze training wordt verzorgd door DWM Trainingen
Wil je leren om afbeeldingen op een professionele manier te bewerken, social media posts te ontwerpen, of bijvoorbeeld foto’s te retoucheren en vrijstaand te maken? Schrijf je dan nu in voor deze (...)
meer informatie