Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Info Support : SQL Hands-on
Deze training wordt verzorgd door Info Support
U studeert in uw eigen tempo in ons Open Leercentrum onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Met praktische oefeningen past u uw kennis van SQL toe en verdiept daarmee uw vaardigheid en inzicht in het gebruik (...)
meer informatie
Master it Training : Oracle Database 11g: Introductie in SQL (Examen: 1Z0-051)
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Dit is een combinatie van de trainingen Oracle 11g SQL Fundamentals I en II. Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL in (...)
meer informatie
Learnit : SQL Basis
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Als je graag op eenvoudige wijze gegevens wilt opvragen uit een relationele database, dan kun je gebruik maken van de vraagtaal SQL (Structured Query Language). Daarnaast kun je met SQL data aanpassen, manipuleren en (...)
meer informatie
CAI opleidingen : Databases en SQL fundamentals (DBSQLF)
Deze training wordt verzorgd door CAI opleidingen
Veel mensen die werken met SQL en databases weten vaak niet de achterliggende concepten. Dat is jammer omdat het dan veel meer tijd kost om nieuwe rapportagevragen van het management of gebruikers te verwerken.  In (...)
meer informatie
Competence Factory : SQL en database-aansturing
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Sinds het begin van de jaren tachtig is de van oorsprong universiteitstaal Structured Query Language (SQL) niet weer weg te denken als kern van de diverse aansturingstalen. De belangrijke querytaal SQL(Structured Query (...)
meer informatie
Info Support : Relational Databases and SQL
Deze training wordt verzorgd door Info Support
U leert de achtergronden van relationele databases en de belangrijkste concepten, zoals normalisatie. Vervolgens leert u hoe de ANSI-SQL taal is opgebouwd en hoe deze gebruikt kan worden. Tijdens de training leert u (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Oracle Database 11g: SQL Tuning
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
U leert SQL statements te optimaliseren voor de Oracle 11g database. SQL tuning zorgt er voor dat de performance van uw database en applicaties optimaal is en blijft. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn SQL (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Oracle Database 11g: SQL Fundamentals 2
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze training leert u de geavanceerdere mogelijkheden van Oracle SQL kennen. In combinatie met de Oracle 11g database. De focus ligt op gebruikerstoegang en schema objecten, de data dictionary, globalisatie en (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Oracle Database 11g: PL/SQL Fundamentals
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze training leert u de basis van de Oracle programmeertaal PL/SQL. Na afronding van deze training kunt u PL/SQL gebruiken in uw dagelijkse werkzaamheden. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn variabelen, (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Oracle Database 11g: Develop PL/SQL Program Units
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze training leert u program units (procedures, packages, triggers etc) te schrijven op basis van Oracle PL/SQL. Tevens is er uitgebreid aandacht voor het managen van de PL/SQL code die u produceert. Onderwerpen die (...)
meer informatie