Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Competence Factory : SEO-copywriting
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
'Wij geven trainingen in Rotterdam. Wil jij een training volgen in Rotterdam? Schrijf je nu in voor een training in Rotterdam!' Wanneer je zoiets leest, weet je zeker dat je met een SEO-pagina te maken (...)
meer informatie
Competence Factory : Persuasive copywriting
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Om je boodschap goed over te brengen, heb je een sterke tekst nodig – of dat nu in hardcopy, in een socialmediapost of op een website is. Maar hoe schrijf je die? Tijdens de training Persuasive copywriting leer (...)
meer informatie
Taalcentrum-VU : Schrijven voor het web
Deze training wordt verzorgd door Taalcentrum-VU
Training Schrijven voor het web Hoe zorg je ervoor dat de teksten op je website beter worden gelezen? Dat leer je in de cursus Schrijven voor het web. Een slimme combinatie van een cursus webredactie en een SEO-training (...)
meer informatie
[De Redactie] Trainingen : Webredactie compleet
Deze training wordt verzorgd door [De Redactie] Trainingen
Training Webredactie compleet Webredactie is meer dan schrijven en redigeren alleen. Als online redacteur of contentspecialist ben je thuis in teksten, maar weet je ook hoe je audiovisuele middelen kunt inzetten om je (...)
meer informatie
train2work : Webteksten schrijven
Deze training wordt verzorgd door train2work
Hoe schrijf ik een goede webtekst? Op welke manier pas ik bestaande teksten aan voor publicatie op web? Hoe wordt mijn tekst gevonden via zoekmachines als Google? Met welke artikelen trek ik bezoekers naar mijn weblog? (...)
meer informatie
Extra Trainers : Webteksten schrijven
Deze training wordt verzorgd door Extra Trainers
Al een kwartier knippert de cursor voor je op een leeg scherm. Je loopt nog maar eens naar de koffieautomaat, tuurt naar buiten en tikt vervolgens twee zinnen… Je besluit dat dit ‘m niet wordt vandaag. Hoe stel je (...)
meer informatie
SEOguru : SEO webschrijven / copywriting
Deze training wordt verzorgd door SEOguru
Gedegen, complete en professionele training in SEO webschrijven / copywriting. De trainingen van SEOguru zijn de meest en best gewaardeerde SEO trainingen in NL en BE. Wat is de inhoud van deze training SEO (...)
meer informatie
Roy Ishak : Copywriting
Deze training wordt verzorgd door Roy Ishak
In deze praktische cursus Copywriting ontdek je in 2 dagdelen hoe je jouw schrijfstijl een groeispurt geeft. Je leert middels leerzame schrijfopdrachten, nuttige feedback op je eigen werk en inspirerende (...)
meer informatie
Blaaauw : Blaaauwschrijven: Schrijven voor het web
Deze training wordt verzorgd door Blaaauw
Blaaauwschrijven: Schrijven voor het web Voor wie? Je schrijft voor het internet. Denk aan het echt 'vullen' en opzetten van je eigen website. Maar ook het schrijven van stukjes op een (...)
meer informatie
SBI Formaat : Schrijven voor intra- en internet (OR)
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Met e-mail, intranet en internet beschikt u over een nieuw en praktisch platform voor uw ondernemingsraad om te communiceren. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw achterban de emailnieuwsbrief of de tekst op intranet ook (...)
meer informatie