Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

SEOguru : SEO webschrijven / copywriting
Deze training wordt verzorgd door SEOguru
Gedegen, complete en professionele training in SEO webschrijven / copywriting. De trainingen van SEOguru zijn de meest en best gewaardeerde SEO trainingen in NL en BE. Wat is de inhoud van deze training SEO (...)
meer informatie
Competence Factory : Persuasive en SEO-copywriting
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Een goede tekst met de juiste keywords trekt de aandacht van potentiële klanten. Maar hoe schrijf je die? Hoe vind je de juiste balans tussen een tekst van hoge kwaliteit en eentje die bovenaan zoekmachines als Google (...)
meer informatie
Taalcentrum-VU : Schrijven voor het web
Deze training wordt verzorgd door Taalcentrum-VU
Training Schrijven voor het web Hoe zorg je ervoor dat de teksten op je website beter worden gelezen? Dat leer je in de cursus Schrijven voor het web. Een slimme combinatie van een cursus webredactie en een SEO-training (...)
meer informatie
[De Redactie] Trainingen : Webredactie compleet
Deze training wordt verzorgd door [De Redactie] Trainingen
Omschrijving van de training Webredactie is meer dan schrijven en redigeren alléén. Een webredacteur is de spin in het web van de organisatie en publiceert, coördineert en weet als geen ander hoe je de boodschap (...)
meer informatie
train2work trainingen : Webteksten schrijven
Deze training wordt verzorgd door train2work trainingen
Hoe schrijf ik een goede webtekst? Op welke manier pas ik bestaande teksten aan voor publicatie op web? Hoe wordt mijn tekst gevonden via zoekmachines als Google? Met welke artikelen trek ik bezoekers naar mijn weblog? (...)
meer informatie
Extra Trainers : Webteksten schrijven
Deze training wordt verzorgd door Extra Trainers
Al een kwartier knippert de cursor voor je op een leeg scherm. Je loopt nog maar eens naar de koffieautomaat, tuurt naar buiten en tikt vervolgens twee zinnen… Je besluit dat dit ‘m niet wordt vandaag. Hoe stel je (...)
meer informatie
Roy Ishak : Copywriting
Deze training wordt verzorgd door Roy Ishak
In deze praktische cursus Copywriting ontdek je in 2 dagdelen hoe je jouw schrijfstijl een groeispurt geeft. Je leert middels leerzame schrijfopdrachten, nuttige feedback op je eigen werk en inspirerende (...)
meer informatie
Scriptplus : Schrijven voor het web en SEO
Deze training wordt verzorgd door Scriptplus
Cursus Schrijven voor het web en seo De leeservaring van een webtekst is volstrekt anders dan die vanaf papier. Daar komt bij dat het zoekgedrag op internet vloeibaarder en onvoorspelbaarder is. Het draait allemaal om (...)
meer informatie
Scriptplus : Copywriting
Deze training wordt verzorgd door Scriptplus
Cursus Copywriting  Een intensieve training om betere commerciële teksten te schrijven. Voor junior-copywriters, tekstschrijvers, communicatiemedewerkers en iedereen die effectief met doelgroepen wil (...)
meer informatie
Blaaauw : Blaaauwschrijven: Schrijven voor het web
Deze training wordt verzorgd door Blaaauw
Blaaauwschrijven: Schrijven voor het web Voor wie? Je schrijft voor het internet. Denk aan het echt 'vullen' en opzetten van je eigen website. Maar ook het schrijven van stukjes op een (...)
meer informatie