Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

AmbiStudie : BIMP, Business Information Management Professional
Deze training wordt verzorgd door AmbiStudie
Het toepassen van BISL op operationeel niveau vergt vaardigheid. De Busines information Managment Professional cursus focust op verbindend processen en sturende processen in combinatie met de operationele BISL (...)
meer informatie
CAI opleidingen : Business Information Management Professional (BIMP)
Deze training wordt verzorgd door CAI opleidingen
BIMP is de eindmodule van de Certified Functioneel Beheerder track van EXIN. Bedoeling is dat je 3 praktijkopdrachten maakt op je werk, zodat je kunt laten zien dat je het werk als functioneel beheerder snapt en aan (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : BIMP Business Information Management Professional (functioneel beheer, gebruiksbeheer, wijzigingsbeheer, EXIN Track)
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
De module Functioneel Beheer Professional behandelt het domein van de processen en activiteiten binnen de business organisatie die nodig zijn voor de instandhouding en doorontwikkeling van de informatievoorziening. (...)
meer informatie
Tailor iT : Business Information Management Professional (BIMP)
Deze training wordt verzorgd door Tailor iT
De training Functioneel Beheer Professional (BIMP) behandelt het domein van de processen en activiteiten binnen de business organisatie die nodig zijn voor de instandhouding en doorontwikkeling van de (...)
meer informatie
ExplainiT : Business Information Management Professional (BIMP)
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
Het ondersteunen van gebruikers bij het gebruik van informatiesystemen en hoe je aan de hand van procesmodellen conform IDEF-O de informatiebehoefte in haar context kunt plaatsen staan in deze training Business (...)
meer informatie