Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

ExplainiT : Training Scrum Product Owner (PSPO)
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
Managen van de verwachtingen tussen de business en de IT-organisatie. Bepalen welk product gebouwd wordt en waar de prioriteiten liggen.De training Scrum Product Owner is geschikt voor producteigenaren. Scrum is één (...)
meer informatie
AmbiStudie : Scrum Master & Product Owner in 1 dag
Deze training wordt verzorgd door AmbiStudie
Effectief training die voorbereidt op de certificeringen voor zowel productowner als scrum master. Veel proefexamenvragen zodat je gelijk diepgaande kennis krijgt van het scrum raamwerk en de werkwijze. Omvat meer dan (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Professional Scrum Product Owner
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Een van de succesfactoren van Scrum is een goed functionerende Product Owner. Wil jij een succesvolle Product Owner worden? In deze training doorlopen we alle aspecten van Scrum, uiteraard met focus (...)
meer informatie
Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award'Opleider van het jaar' : Professional Scrum Product Owner (PSPO I)
Deze training wordt verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award 'Opleider van het jaar'
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : Product Owner training De rol van Product Owner binnen het Scrum proces is essentieel voor het succes van Agile projecten. Tijdens de Scrum Product Owner training van Vijfhart lichten (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Scrum Product Owner
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework bij Agile softwareontwikkeling. In tegenstelling tot de eenvoud van het Scrum-framework zelf, is een goede toepassing in de praktijk geen (...)
meer informatie
Competence Factory : Design Thinking
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Design thinking: de meest innovatieve merken ter wereld (Apple, Google en Tesla) gebruiken het, en de meest toonaangevende universiteiten (Stanford, Harvard en MIT) doceren het. Maar wat is Design (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : SCRUM Product Owner + examen [SCRUM-PO]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW Bent u de (toekomstige) Product Owner van een  Scrum-traject? Of bent u anderzins  direct of indirect  betrokken bij een Scrum traject vanuit een business perspectief? Heeft u al (enige) ervaring (...)
meer informatie
cibit academy | inspearit B.V. : Scrum Product Owner
Deze training wordt verzorgd door cibit academy | inspearit B.V.
*Deze training is te volgen met een UWV Voucher! In de populaire Scrum-aanpak heeft de opdrachtgever, in de rol van Product Owner, een cruciale rol. Hij stelt namelijk de requirements vast en licht ze toe, bepaalt (...)
meer informatie
Info Support : Scrum Product Owner
Deze training wordt verzorgd door Info Support
Professional Scrum Product Owner is een tweedaagse training, die een Product Owner een goede basis geeft om met Scrum en een Team te kunnen werken. Cursisten leren hier de juiste vaardigheden en hoe deze toe te passen (...)
meer informatie
Cadence Europe : Scrum Product Owner Certified (SPOC) online
Deze training wordt verzorgd door Cadence Europe
The Product Owner represents the interests of the stakeholder community to the Scrum Team. The Product Owner is responsible for ensuring clear communication of product or service functionality requirements to the Scrum (...)
meer informatie