Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Capgemini Academy : Managing Benefits™ Foundation - Examen
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Dit examen vormt een logisch vervolg op de training Managing Benefits™ Foundation. Je kunt in de agenda een examendatum kiezen. De training Managing Benefits™ Foundation moet je vooraf gevolgd (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Managing Benefits™ Foundation
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Veel organisaties worstelen met de 'business case' als instrument voor het rechtvaardigen van investeringen in verandering. Hoe te komen tot een realistische en haalbare schatting van baten? Nog meer (...)
meer informatie
NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy : Projectmatig werken
Deze training wordt verzorgd door NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy
Over de training Projectmatig werken U gaat binnenkort deelnemen aan een project. Natuurlijk wilt u zo goed mogelijk voor de dag komen, of u nu voor het eerst meedoet of al meer ervaring heeft. Wat is dan mooier om in (...)
meer informatie
HanzePro, Hanzehogeschool Groningen : Projectmatig werken
Deze training wordt verzorgd door HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Uitgebreid Om projecten binnen de procesgang van de eigen organisatie goed in te bedden, is het nodig om duidelijke spelregels en procedures rondom projectmatig werken af te stemmen. Deze afspraken hebben direct invloed (...)
meer informatie
Global Project Performance : Projectmatig werken
Deze training wordt verzorgd door Global Project Performance
                  project delivery pm consultancy & coaching project support offices project simulations pm training home PRINCE2™ introductieaanbieding: tot 50% (...)
meer informatie
Global Project Performance : Projectmatig werken inclusief Certificaat
Deze training wordt verzorgd door Global Project Performance
Projectmatig Werken Voor iedereen die betrokken is bij projecten en een bijdrage wil leveren aan het succes ervan, hebben onze specialisten een praktische, interactieve en complete training projectmatig werken (...)
meer informatie
Global Project Performance : Projectmatig Creëren inclusief officieel Certificaat
Deze training wordt verzorgd door Global Project Performance
Projectmatig creëren Projectmatig creëren is al langere tijd een populaire methode in Nederland om projecten aan te pakken. De methode voorziet in kennis en kunde op zowel de structuuraspecten als de mensaspecten (...)
meer informatie
IFBD - Institute for Business Development : Projectmatig werken
Deze training wordt verzorgd door IFBD - Institute for Business Development
Meer en meer worden de bouwstenen van project management vertaald naar de dagelijkse operaties van een organisatie. Elke opdracht kan immers tot project worden gemaakt, zonder hiertoe te moeten vervallen in een logge en (...)
meer informatie
IT Management Group BV : In-company training Projectmanagement en projectmatig werken
Deze training wordt verzorgd door IT Management Group BV
PROJECTMANAGEMENT EN PROJECTMATIG WERKEN In deze eendaagse vaktraining Projectmanagement en projectmatig werken krijgt u in één dag een goed inzicht in de basisbegrippen van projectmanagement en projectmatig werken. (...)
meer informatie
The Human Factor Consultants : Projectmatig Werken
Deze training wordt verzorgd door The Human Factor Consultants
Projectmatig Werken Binnen organisaties wordt steeds vaker projectmatig gewerkt. Het is een innovatieve manier om bestaande vraagstukken op te lossen en om te zetten in kansen voor de toekomst. Wat leer je in deze (...)
meer informatie