Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Optimum Performance : Inventarisatiedag│Team│Team ontwikkeling│Coaching│Verbeterpunten
Deze training wordt verzorgd door Optimum Performance
Doel: van deze coaching is een helder inzichtelijk stappenplan in de kaart brengen ter oplossing of verbetering van geconstateerde nog niet optimale situaties/verbeteringspunten binnen het bedrijf. Prioriteitsstelling (...)
meer informatie
Optimum Performance : Team-Engineering │Het opbouwen van een team│Team ontwikkeling│Succesvol│Coaching
Deze training wordt verzorgd door Optimum Performance
Geeft een nieuwe strategie altijd aanleiding tot eindeloze discussies? Is het moeilijk bij de uitvoering van uw plannen iedereen echt voor de kar te spannen? Is uw team niet echt een team? Zijn er veel discussies (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Team Ontwikkeling [GTDE100]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW Team performance ontstaat door leden die hun acties snel kunnen overeenstemmen, coördineren en efficiënt uitvoeren om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Ze zijn zich bewust van de wijze waarop iedere (...)
meer informatie
Scholts Changing : Teamvorming en teambuilding op basis van persoonlijke drijfveerprofielen
Deze training wordt verzorgd door Scholts Changing
Effectief en op een leuke inspirerende manier werken aan teamvorming en teambuilding. Dat kan door middel van deze actieve en leuke training.  Alle teamleden maken een Profile Dynamics drijfverenanalyse op hun (...)
meer informatie
Inner Kompas : Team Kompas Sessie (Team Ontwikkeling, Zelfsturing, Teambuilding)
Deze training wordt verzorgd door Inner Kompas
Koersen op Teamflow De heilige graal waar veel teams naar op zoek zijn: volledige autonomie en synergie. Zo wendbaar en samen als een zwerm vogels in de natuur. Een staat van moeiteloosheid voor het team: Teamflow. Is (...)
meer informatie