Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy : Praktisch projectmanagement essentials
Deze training wordt verzorgd door NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy
Over de training Praktisch projectmanagement essentials: Als projectleider heeft u de verantwoordelijkheid om binnen gestelde randvoorwaarden resultaten te behalen. Het succes van uw project is afhankelijk hoe goed u (...)
meer informatie
Projectmanagement-training.nl : Projectmanagement
Deze training wordt verzorgd door Projectmanagement-training.nl
Projectmanagement en projectmatig werken De training projectmanagement en projectmatig werken is een complete training van 3 dagen waarin het hele werkveld van de projectleider en projectmedewerker aan bod komt. De (...)
meer informatie
Dhirata : IPMA D Projectmanagement Theorie
Deze training wordt verzorgd door Dhirata
Deze training heeft het IPMA Keurmerk Registered Education Programme. In vier dagen behandelen we de hele projectmanagement theorie, gebaseerd op de nieuwe NCB4. Na afloop bent u volledig voorbereid op het IPMA D (...)
meer informatie
HanzePro, Hanzehogeschool Groningen : Projectmanagement: PRINCE2® Foundation
Deze training wordt verzorgd door HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Uitgebreid De PRINCE2® trainingen van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven zijn gebaseerd op de nieuwste versie PRINCE2® 2009. Het afgelopen decennium zijn diverse methodieken voor projectmanagement (...)
meer informatie
Global Business Management Consultants (GBMC) : Advanced Project Management
Deze training wordt verzorgd door Global Business Management Consultants (GBMC)
Who should attend? This course is targeted at experienced project managers interested in learning advanced concepts through a combination of lectures, current examples and exchange of experiences among (...)
meer informatie
NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy : Praktisch projectmanagement advanced
Deze training wordt verzorgd door NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy
Over de training Praktisch projectmanagement advanced U bent een ervaren projectleider en al goed op de hoogte van de methodiek van projectmanagement. Uw projecten zijn in de loop van de tijd gegroeid qua omvang en (...)
meer informatie
NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy : Combinatietraining Praktisch projectmanagement essentials en IPMA- D inclusief IPMA examen
Deze training wordt verzorgd door NIMO Project Management Instituut/NIMO Academy
Over het traject Praktisch projectmanagement essentials en IPMA-D Theorie en praktijk, ze horen allebei bij de groei in projectmanagement. Dit combinatie traject biedt het beste van de twee werelden. De training (...)
meer informatie
Ogive Opleidingen en Trainingen : IPMA-D - 5 maanden - Certified Project Management Associate Erkend diploma
Deze training wordt verzorgd door Ogive Opleidingen en Trainingen
IPMA Level D Certified Project Management Associate IPMA level D is het niveau voor diegenen die belangstelling hebben voor projectmanagement en die verder willen groeien in het vakgebied projectmanagement naar (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : IT Projectmanagement Basiskennis
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze IT projectmanagement training leert u hoe u succesvol IT projecten kunt initiëren, managen en afronden. U leert algemene projectmanagement principes toepassen binnen een IT project. Onderwerpen die onder andere (...)
meer informatie
Projectmanagement-training.nl : Project Management (English)
Deze training wordt verzorgd door Projectmanagement-training.nl
Project Management In the basic project management course you will learn the skills needed to do a project from start until finish. The course takes 3 days and is meant for beginner project leaders, project team members (...)
meer informatie