Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Learnit : Weerstand bij reorganisatie: aansturen van verandering
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Weerstand kan ontstaan iets van bovenaf wordt opgelegd waar een medewerker zelf geen invloed op heeft. Vaak beseffen medewerkers best dat een reorganisatie niet te voorkomen is om het bedrijf gezond te houden. Ze willen (...)
meer informatie
Molijn Training : Omgaan met verandering | Meebewegen en jezelf blijven
Deze training wordt verzorgd door Molijn Training
Hoe ga jij om met het fenomeen verandering? Nu functies en organisaties continu in beweging zijn, betekent dat al snel dat er aanspraak gemaakt wordt op je aanpassingsvermogen. Je bereidheid om mee te bewegen, te (...)
meer informatie
Jobtraining : Game changer - verandering en ontwikkeling
Deze training wordt verzorgd door Jobtraining
GAME CHANGER  Persoonlijk leiderschap in een veranderende wereld  De wereld en zo ook organisaties veranderen snel. Dit is geweldig en ook lastig. De toekomst is onzeker en jij moet je continu aanpassen aan (...)
meer informatie
Sioo, veranderen en organiseren : Effectief Veranderen
Deze training wordt verzorgd door Sioo, veranderen en organiseren
Ontwikkel strategieën om veranderingen te regisseren en realiseren Het realiseren van veranderingen in organisaties is een complexe opgave. Professionals werken er hard om veranderingen aan te brengen in een reeds (...)
meer informatie
Edufit BV : Training Veranderen door creatief denken
Deze training wordt verzorgd door Edufit BV
Training ‘Veranderen door creatief denken’ Gebruik creatieve technieken om tot meer en betere oplossingen te komen. Creativiteit is geen speciaal talent van een zeldzame enkeling maar een vermogen waarover we (...)
meer informatie
Ennuonline : Leergang Leren en veranderen met sociale technologie
Deze training wordt verzorgd door Ennuonline
Ben je overtuigd van de kracht van nieuwe media voor leren maar zie je door de bomen het bos niet meer en zoek je begeleiding om het toe te gaan passen? Je kunt daar nu wat aan doen! Maart 2019 start de nieuwe editie (...)
meer informatie
Verbeek Verbindt en Mind@work : KUNSTMEST: leergang katalyseren van verandering
Deze training wordt verzorgd door Verbeek Verbindt en Mind@work
4-daagse leergang effectieve procesbegeleiding HERKEN JE EEN OF MEERDERE VAN DE VOLGENDE SITUATIES? Je bent verantwoordelijk voor zowel inhoud als proces Je hebt behoefte aan andere, creatievere werkvormen Je wilt (...)
meer informatie
Icademy : Assortimentsaanpassing - Je aanbod laten aansluiten bij snelle verandering
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Hoe houd je als aanbieder van goederen en/of diensten de hypes van de dag bij? Mis je nog een paar eenvoudige handvatten om op een slimme manier om te gaan met de doorlooptijd van de spullen die jij aanbiedt? In deze (...)
meer informatie
Managementboek Academy : Incompany - Veranderen met de spirit van een start-up
Deze training wordt verzorgd door Managementboek Academy
De VOCA-wereld De wereld is volop in beweging. Golven van vernieuwing botsen en klotsen op elkaar. Managers, teamleiders en medewerkers voelen zich steeds vaker een speelbal van de omstandigheden. In het (...)
meer informatie
Feedback Training & Consulting : Omgaan met verandering
Deze training wordt verzorgd door Feedback Training & Consulting
In deze tijd volgen veranderingen zich snel op en overlappen elkaar zelfs vaak. Ieder mens heeft in meer of mindere mate moeite met veranderen. Wanneer je jouw reactie op verandering in betere banen wilt leiden, is dit (...)
meer informatie