Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Kronenburgh Business College : International Business - Assistent-Manager IB (Kwalificerend MBO4 - Den Haag)
Deze training wordt verzorgd door Kronenburgh Business College
International Business MBO4 deeltijd Beroep De assistent-manager internationale handel werkt in alle branches van de internationale handel: groothandel, productiebedrijven en dienstverlening. Hij werkt als binnen- en/of (...)
meer informatie
Trivorto : Management 3.0: Modern Leadership Practices
Deze training wordt verzorgd door Trivorto
Organisaties maken uitdagende tijden door. De wereld om ons heen verandert steeds sneller en vraagt om wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Steeds meer bedrijven zijn zich hiervan bewust en proberen hun organisaties (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Coachen: de aanpak
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Medewerkers in organisaties worden in steeds snellere opeenvolging geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, gewijzigde doelstellingen en organisatieveranderingen. Dit vraagt van hen een groot (...)
meer informatie
Molijn Training : Omgaan met verandering | Meebewegen en jezelf blijven
Deze training wordt verzorgd door Molijn Training
Hoe ga jij om met het fenomeen verandering? Nu functies en organisaties continu in beweging zijn, betekent dat al snel dat er aanspraak gemaakt wordt op je aanpassingsvermogen. Je bereidheid om mee te bewegen, te (...)
meer informatie
HR Academy : HRM Basics van Strategische Personeelsplanning
Deze training wordt verzorgd door HR Academy
Kan uw organisatie haar ambities waarmaken met de medewerkers die ze nu in huis heeft? En hoe zit dat in de toekomst? Strategische personeelsplanning is een lastige maar noodzakelijke HRM activiteit! Met de masterclass (...)
meer informatie
SBI Formaat : LIFO®: gedragsvoorkeuren (OR)
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Denkt u dat u veel meer kunt dan u nu laat zien in het OR-werk? Wilt u uw inzicht vergroten in uw persoonlijke gedragsstijl? Wilt u productiever worden? Of wilt u een bijdrage leveren aan het versterken van het (...)
meer informatie
Pink Elephant : Agile/SCRUM Foundation
Deze training wordt verzorgd door Pink Elephant
Takeuchi en Nonaka kunnen worden gezien als de grondleggers van Scrum. Zij beschreven een productontwikkelraamwerk dat vergeleken wordt met de manier waarop een rugbyteam als groep de achterlijn van de tegenstander (...)
meer informatie
Deloitte Academy : Masterclass Vastgoed & Bouw
Deze training wordt verzorgd door Deloitte Academy
We leven in een dynamische tijd. De veranderingen binnen de markt voor vastgoed en bouw volgen elkaar snel op. Deze dynamiek vraagt om kennis van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten, aanpassingsvermogen en (...)
meer informatie
Nyenrode Executive Education : Masterclass Agile Management
Deze training wordt verzorgd door Nyenrode Executive Education
Er verandert steeds meer en steeds sneller De markt, concurrenten en klantgedrag zijn dynamisch, complex en onvoorspelbaar geworden. Om in de toekomst voort te kunnen bestaan is aanpassingsvermogen een cruciale factor (...)
meer informatie
Fanbased : Individueel programma
Deze training wordt verzorgd door Fanbased
Onze individuele programma’s zijn ingericht om de beste versie van jezelf te worden. Topprestaties worden sterk bepaald door zelfkennis, (zelf)vertrouwen, aanpassingsvermogen en de juiste mindset. Fanbased gebruikt (...)
meer informatie