Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Facilitation Academy : Introductie Faciliteren (Brainstormen level 0)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Faciliteren biedt een aanpak om de complexe vraagstukken van deze tijd op een andere effectievere manier op te pakken. Om deze vraagstukken op te lossen zijn meerdere disciplines nodig en is het noodzakelijk om het (...)
meer informatie
Facilitation Academy : Faciliteren van Professionals (Brainstormen level 2)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Als projectleider, scrum master of vakspecialist wordt er steeds vaker van je verwacht dat je een groep- of teambijeenkomst kunt begeleiden/faciliteren. Maar: Hoe begeleid je een groep? Hoe begeleid je een groep als je (...)
meer informatie
De Rijmfabriek : Effectief Brainstormen
Deze training wordt verzorgd door De Rijmfabriek
Training Effectief Brainstormen Voor inspirerend brainstormen met resultaat "Brainstormen, dat doen wij ook weleens. Dan gaan we gezellig bij elkaar zitten, mag iedereen ideeën roepen en die schrijven we dan op een (...)
meer informatie
12organise, met het project Vergaderen doe je zo! : Workshop'Brainstormen, meer inspirerende ideeën en resultaten'
Deze training wordt verzorgd door 12organise, met het project Vergaderen doe je zo!
Slokt de waan van de dag je op? Kom je er niet toe om tijd te besteden aan het bedenken van nieuwe dingen? Waar blijft dat unieke idee of die waardevolle ingeving? In de workshop Brainstormen oefen je met creatief (...)
meer informatie
Icademy : Brainstormen op het werk - Een beter lopende organisatie door het benutten van alle interne creativiteit
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Sta jij als leidinggevende ook vaak voor beslissingen waaraan veel kanten zitten? Ga je dan af op je eigen intuïtie? Begin je meteen met het aandragen van die ene oplossing? En neem je daarbij het risico van een blinde (...)
meer informatie
Idee en Praktijk : Brainstorm en Creatieve Sessies
Deze training wordt verzorgd door Idee en Praktijk
Brainstorm en Creatieve sessies Creatieve sessies of brainstorms horen productief te zijn en bij te dragen aan het halen van de doelen. En als het ook leidt tot creatieve, innovatieve oplossingen terwijl er plezier (...)
meer informatie
CreaMatics : Brainstormen? Stap voor stap!
Deze training wordt verzorgd door CreaMatics
"Creatief zijn is hetzelfde zien als iedereen, maar denken aan iets anders."  Creativiteit kent meerdere aspecten. Eén van de definities van creativiteit maakt melding van het vermogen bestaande zaken op (...)
meer informatie
Facilitation Academy : Introductie faciliteren van een creatief proces (brainstormen)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Over de training Tijdens een overleg wordt er vaak gebrainstormd over ideeën, voorstellen of moeten juist ideeën of voorstellen geformuleerd worden, maar Wat zijn de processtappen in een effectieve brainstorm? Hoe (...)
meer informatie
Jobtraining : Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie
Deze training wordt verzorgd door Jobtraining
KLAP OP JE KOP Creatief en disruptief denken voor doorbraak ideeën Heb je wel eens het gevoel vast te zitten? In je werk, een gedachtegang of een vraagstuk? Ons brein is geneigd om in vaste patronen te denken. (...)
meer informatie
Jobtraining : Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie (max 10 deelnemers)
Deze training wordt verzorgd door Jobtraining
KLAP OP JE KOP  Creatief en disruptief denken voor doorbraak ideeën Heb je wel eens het gevoel vast te zitten? In je werk, een gedachtegang of een vraagstuk? Ons brein is geneigd om in vaste patronen te (...)
meer informatie