Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Corael Opleidingen : Introductie Enneagram
Deze training wordt verzorgd door Corael Opleidingen
Introductie Enneagram Inzicht in drijfveren Hoe komt het dat anderen gemakkelijk door het leven lijken te stappen en jij daar zoveel moeite voor moet doen? Of dat jij je altijd verantwoordelijk voelt en moeite hebt om (...)
meer informatie
AMV-Opleidingen : Enneagram Basismodule
Deze training wordt verzorgd door AMV-Opleidingen
Vaak genoeg gaan gesprekken niet zoals je van tevoren had verwacht, waar je op had ingezet of leidt het niet tot de uitkomst die je voor ogen had. Bij de ene vraag ontstaat er meteen actie, terwijl er bij een (...)
meer informatie
Enneagram Nederland : Enneagram Intensief
Deze training wordt verzorgd door Enneagram Nederland
De Enneagram Intensief Heb jij een passie voor persoonlijke ontwikkeling? Van jezelf en in de begeleiding van anderen? Wil jij een krachtig op de individuele mens afgestemde ontwikkelingsmethodiek leren? Of ken je het (...)
meer informatie
Enneagram Nederland : Enneagram Practitioner
Deze training wordt verzorgd door Enneagram Nederland
Enneagram Practitioner De basis van alle leerwegen is de Enneagram Practitioner (Enneagram beoefenaar). In de trainingen van Enneagram Practitioner leer, oefen en ervaar je de methode voor ontwikkeling met het (...)
meer informatie