Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Mofundus BV : Creatief denken en innoveren in andere tijden
Deze training wordt verzorgd door Mofundus BV
Resultaat Uw creatief denken wordt gestimuleerd aan de hand van het AMK Denkproces en lateraal denken. Om de creativiteit vervolgens om te zetten in actie besteedt deze training aandacht aan de kunde van het doen. U (...)
meer informatie
De Rijmfabriek : Creatief & Innovatief denken
Deze training wordt verzorgd door De Rijmfabriek
Training Creatief & Innovatief Denken Veranderende tijden vragen om andere manieren van denken. Creativiteit en innovatie zijn de sleutelwoorden om je staande te kunnen houden in deze tijd. Creatief denken, het (...)
meer informatie
De Rijmfabriek : Creatief denken voor journalisten & redacteuren
Deze training wordt verzorgd door De Rijmfabriek
Training Creatief Denken voor journalisten & redacteuren"Los van de gebaande paden, creatief en origineel.” Hoe bedenk je als (hoofd)redacteur, programmamaker of journalist steeds weer opnieuw originele (...)
meer informatie
Molijn Training : Daag jezelf uit I Creatief denken
Deze training wordt verzorgd door Molijn Training
Daag jezelf uit! Een groot deel van wat we doen of niet doen, wordt bepaald door de manier waarop we denken. Is jouw glas half vol of half leeg? Hoeveel beren zie je op jouw weg? In deze training leggen we je (...)
meer informatie
Feedback Training & Consulting : Creativiteit - Creatief en innovatief denken en doen
Deze training wordt verzorgd door Feedback Training & Consulting
Leer buiten de geijkte denkpatronen denken en handelen. Immers, een creatieve kijk leidt tot nieuwe oplossingen. Doel Na de training kan je out of the box denken. Je weet dit denken om te zetten in creatieve (...)
meer informatie
Maruna Continuous Improvement : Lean A3 Problem Solving
Deze training wordt verzorgd door Maruna Continuous Improvement
In deze 2 daagse Lean Six Sigma Yellow Belt training leert u bedrijfsproblemen gestructureerd en definitief op te lossen. U maakt kennis met de bekende PDCA-methodiek en de A3-tool van Toyota en leert deze zelfstandig (...)
meer informatie
Effectivitijd : Innovatief Denken
Deze training wordt verzorgd door Effectivitijd
Innovatief denken Met innovatief denken & brainstormen ontwikkelt u nieuwe inzichten en vaardigheden waarmee u weinig concrete ideeën op creatieve wijze kunt realiseren. Beschrijving training In de (...)
meer informatie
Edufit BV : Training Veranderen door creatief denken
Deze training wordt verzorgd door Edufit BV
Training ‘Veranderen door creatief denken’ Gebruik creatieve technieken om tot meer en betere oplossingen te komen. Creativiteit is geen speciaal talent van een zeldzame enkeling maar een vermogen waarover we (...)
meer informatie
Symbol BV : 8D Problem Solving Process
Deze training wordt verzorgd door Symbol BV
8D Problem Solving Process. Bij het aanpakken van problemen wordt maar al te vaak direct naar de oplossing gesprongen ('jumping to conclusions'), zonder een grondige analyse van de oorzaken. Het gevolg is dat de (...)
meer informatie
Springidee : Workshop Pling! kennismaken met Creatief Denken
Deze training wordt verzorgd door Springidee
Pling! Een nieuw idee... Snel opschrijven, anders ben je het kwijt. Nieuwe ideeën schieten onverwachts binnen. Tijdens het auto rijden of hardlopen. Ze zijn onmisbaar en inspireren ons en organisaties. Maar hoe kun (...)
meer informatie