Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Global Edutainment : Goed in je vel door RET, overtuigingen, persoonlijke effectiviteit
Deze training wordt verzorgd door Global Edutainment
√ Bewustzijn in je denken √ Gezonde gevoelens √ Vrij voelen √ Duidelijk minder stress Korte beschrijving In de workshop 'Goed in je vel door RET' ga je aan het werk met emoties, stress en je gedachten. Je gaat (...)
meer informatie
Learnit : Rationeel denken met behulp van RET
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Niet de dingen zelf maken de mensen van streek, maar hun gedachten erover. - Epictetus (filosoof, 55-135 n. Chr.) Vaak zijn het niet gebeurtenissen zelf die ons van streek maken, maar de manier waarop we erover nadenken (...)
meer informatie
Out of my Box: Omdat trainen werkt! : Omgaan met belemmeringen: goed in je vel door RET
Deze training wordt verzorgd door Out of my Box: Omdat trainen werkt!
  Omgaan met belemmeringen: goed in je vel door RET Soms kom je in situaties terecht die je zelf niet in de hand hebt. Dit kan je onzeker maken en allerlei negatieve gedachten bij je oproepen die de omstandigheden (...)
meer informatie
RET Training : RET Workshop of Masterclass: Rationeel-Emotieve Training
Deze training wordt verzorgd door RET Training
RET Workshop of Masterclass op maat R.E.T. staat voor Rationeel Emotieve Training (of Therapie) en is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Albert Ellis.(1913-2007). RET wordt gezien als een vorm van cognitieve (...)
meer informatie
Instituut voor RET : Basisopleiding RET (Rationeel-Emotieve Training)
Deze training wordt verzorgd door Instituut voor RET
Nederlands Instituut voor RET start op donderdag 14 maart 2019 de Basisopleiding  Rationeel-Emotieve Training / Therapie in 12 avonden en 3 seminardagen Het Nederlands Instituut voor RET is een (...)
meer informatie
RET Training : RET-2 daagse
Deze training wordt verzorgd door RET Training
RET-training biedt haar eerstvolgende RET 2-daagse voor Professionals aan op 15 & 16 mei 2019 RET-training is specialist in training en scholing in Rationeel Emotieve Therapie. Cursussen op open inschrijving (...)
meer informatie
CIVAS Opleidingen : RET, Rationeel- emotieve therapie
Deze training wordt verzorgd door CIVAS Opleidingen
Cursus RET: Rationeel-emotieve therapie is een vorm van psychotherapie die ervan uitgaat dat het onderzoeken van de eigen gedachten de sleutel is tot het veranderen van de emotionele beleving. Het zijn niet de (...)
meer informatie
Icademy : Anders denken met RET - Juiste keuzes maken vanuit een beredeneerde situatie
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Als in een vreemd land je tas gestolen wordt, kun je verschillende dingen doen: totaal in paniek raken en de dingen over je heen laten komen, maar ook snel adequate maatregelen nemen en bijvoorbeeld direct je pinpas en (...)
meer informatie
Out of my Box: Omdat trainen werkt! : Rationele Effectiviteits Training (RET)
Deze training wordt verzorgd door Out of my Box: Omdat trainen werkt!
In deze praktijkgerichte, inspirerende training leren wij u stap voor stap de principes kennen van RET. Binnen deze training gaan we samen met u aan de slag om belemmerende gedachten procesmatig te vervangen door (...)
meer informatie
HanzePro, Hanzehogeschool Groningen : Positieve Psychologie, Module RET / ACT / Mindfulness
Deze training wordt verzorgd door HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Uitgebreid Doel van de module U leert de bekendste en meest recente theorieën en inzichten over gedragsverandering door cognitieve gedragstherapie kennen; U maakt kennis met belangrijke vaardigheden, werkvormen en (...)
meer informatie