Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Facilitation Academy : Faciliteren van Professionals (level 2)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Als projectleider, scrum master of vakspecialist wordt er steeds vaker van je verwacht dat je een groep- of teambijeenkomst kunt begeleiden/faciliteren. Maar: Hoe begeleid je een groep? Hoe begeleid je een groep als je (...)
meer informatie
Hartelijk Gefaciliteerd : Werkvormen voor Interactie - Faciliteren van Groepsprocessen
Deze training wordt verzorgd door Hartelijk Gefaciliteerd
Let op: speciale curriculumkorting bij deelname aan onze drie losse trainingsdagen voor het leren faciliteren van groepsprocessen, waarvan deze training er één is. Zie daarvoor onze website (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Faciliteren van Workshops - Foundation
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: De tijd die opgaat aan overleggen en vergaderen staat zelden in verhouding tot het rendement. De interactie is onvoldoende constructief en doelgericht, zodat een goed resultaat uitblijft en we (...)
meer informatie
Hartelijk Gefaciliteerd : Groepsdynamica, Grip op de Onderstroom - Faciliteren van Groepsprocessen
Deze training wordt verzorgd door Hartelijk Gefaciliteerd
Let op: speciale curriculumkorting bij deelname aan onze driedaagse opleiding. Zie daarvoor onze website. Hoe ga ik om met weerstand in mijn team of groep? Hoe krijg ik mensen in beweging? Wat te doen met lastige (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Faciliteren van Workshops - Practitioner
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Je begeleidde al diverse workshops en nu wil je andere vormen van workshops leren kennen. Je wilt beter kunnen omgaan met 'lastig' gedrag van deelnemers en groepen. Je zoekt verbreding op het gebied (...)
meer informatie
Hartelijk Gefaciliteerd : Faciliteren van Workshops - stap 1: het Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten
Deze training wordt verzorgd door Hartelijk Gefaciliteerd
Let op: speciale curriculumkorting bij deelname aan onze drie lose trainingen. Zie daarvoor onze website. de drie trainingen leiden jou op tot facilitator van groepsprocessen. Als je de trainingen alledrie hebt gevolgd (...)
meer informatie
Kepner-Tregoe : KT Proces Facilitator
Deze training wordt verzorgd door Kepner-Tregoe
KT Proces Facilitator Workshop Bereik het volgende niveau als KT professional door je te bekwamen in het leiden van groepen en verdere verdieping van je proceskennis. De KT Proces Facilitator Workshop ontwikkelt experts (...)
meer informatie
atSync : Online Leren Faciliteren
Deze training wordt verzorgd door atSync
Online Leren faciliteren Effectieve online bijeenkomsten leren faciliteren De leergang “Online Leren Faciliteren” is een train-de-trainer opleiding die trainers en docenten leert om hun lessen/trainingen op de (...)
meer informatie
Facilitation Academy : Omgaan met lastig gedrag - Je houding bepaalt de verhouding! (Faciliteren)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Iedereen die met groepen werkt heeft te maken met interacties. Interactie tussen jezelf en de groep, tussen de groepsleden onderling en natuurlijk ook met jezelf. Dit geldt voor facilitators, trainers, teamcoaches, (...)
meer informatie
Action Learning Academy : Leidinggeven aan verandering I succesvol veranderingen faciliteren
Deze training wordt verzorgd door Action Learning Academy
Veranderingen vragen tijd en energie van medewerkers en kunnen tot onrust en onzekerheid leiden. Je staat voor de uitdaging om veranderingen effectief en professioneel te leiden en het team op een goede manier te (...)
meer informatie