Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Capgemini Academy : Faciliteren van Workshops - Foundation
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: De tijd die opgaat aan overleggen en vergaderen staat zelden in verhouding tot het rendement. De interactie is onvoldoende constructief en doelgericht, zodat een goed resultaat uitblijft en we (...)
meer informatie
Action Learning Academy : Leidinggeven aan verandering I succesvol veranderingen faciliteren
Deze training wordt verzorgd door Action Learning Academy
Veranderingen vragen tijd en energie van medewerkers en kunnen tot onrust en onzekerheid leiden. Je staat voor de uitdaging om veranderingen effectief en professioneel te leiden en het team op een goede manier te (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Faciliteren van Workshops - Practitioner
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Je begeleidde al diverse workshops en nu wil je andere vormen van workshops leren kennen. Je wilt beter kunnen omgaan met 'lastig' gedrag van deelnemers en groepen. Je zoekt verbreding op het gebied (...)
meer informatie
Facilitation Academy : Faciliteren van Professionals (Brainstormen level 2)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Als projectleider, scrum master of vakspecialist wordt er steeds vaker van je verwacht dat je een groep- of teambijeenkomst kunt begeleiden/faciliteren. Maar: Hoe begeleid je een groep? Hoe begeleid je een groep als je (...)
meer informatie
Hartelijk Gefaciliteerd : Faciliteren - Ontwerpen van Interactieve Bijeenkomsten
Deze training wordt verzorgd door Hartelijk Gefaciliteerd
Verbeter de interactie, co-creatie, goede samenwerking en echt eigenaarschap in overleggen, bijeenkomsten en projecten. Leer in één dag hoe je gedeeld eigenaarschap realiseert voor, tijdens en na een bijeenkomst. Voor (...)
meer informatie
Hartelijk Gefaciliteerd : Faciliteren - Werkvormen voor Interactie
Deze training wordt verzorgd door Hartelijk Gefaciliteerd
Vul je rugzak met 60 beproefde werkvormen voor interactieve bijeenkomsten. En verbeter de interactie en echt eigenaarschap in overleggen, bijeenkomsten en projecten. Je werkt met groepen bij de overheid of het (...)
meer informatie
Hartelijk Gefaciliteerd : Faciliteren - Groepsdynamica, Grip op de Onderstroom
Deze training wordt verzorgd door Hartelijk Gefaciliteerd
Hoe ga ik om met weerstand in mijn team of groep? Hoe krijg ik mensen in beweging? Wat te doen in bijeenkomsten met lastige deelnemers en stille Willies? Met dergelijke vragen gaan we aan de slag tijden de training (...)
meer informatie
Kepner-Tregoe : KT Proces Facilitator
Deze training wordt verzorgd door Kepner-Tregoe
KT Proces Facilitator Workshop Bereik het volgende niveau als KT professional door je te bekwamen in het leiden van groepen en verdere verdieping van je proceskennis. De KT Proces Facilitator Workshop ontwikkelt experts (...)
meer informatie
atSync : Online Leren Faciliteren
Deze training wordt verzorgd door atSync
Online Leren faciliteren Effectieve online bijeenkomsten leren faciliteren De leergang “Online Leren Faciliteren” is een train-de-trainer opleiding die trainers en docenten leert om hun lessen/trainingen op de (...)
meer informatie
Facilitation Academy : Omgaan met lastig gedrag - Je houding bepaalt de verhouding! (Faciliteren)
Deze training wordt verzorgd door Facilitation Academy
Iedereen die met groepen werkt heeft te maken met interacties. Interactie tussen jezelf en de groep, tussen de groepsleden onderling en natuurlijk ook met jezelf. Dit geldt voor facilitators, trainers, teamcoaches, (...)
meer informatie