Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Competence Factory : Agile marketing scrum
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Verandering is van alle tijden, maar de wereld verandert nu sneller dan ooit. Bedrijven moeten ‘adaptive’ of ‘agile’ zijn en producten krijgen een steeds kortere time to market. Dat heeft impact op alle (...)
meer informatie
Beeckestijn Business School : Agile Marketing
Deze training wordt verzorgd door Beeckestijn Business School
Agile Marketing Ga aan de slag met je eigen agile marketing aanpak De behoeften en het gedrag van de klant zijn fundamenteel aan het veranderen. Door de steeds grotere transparantie in de markt is de concurrentie aan (...)
meer informatie
Emerce opleidingen : Agile marketing
Deze training wordt verzorgd door Emerce opleidingen
De opleiding Agile marketing leert je op een agile manier naar marketing kijken. Je leert hoe je teams direct meekrijgt bij snel veranderende klantbehoeftes en hoe je razendsnel customer delight en e-business (...)
meer informatie
Scrum Company : Agile Marketing
Deze training wordt verzorgd door Scrum Company
Resultaat Omdat agile een nieuwe manier van organiseren inhoudt, roept het in de marketing community veel vragen op: wat is agile nu precies? Hoe kan ik het toepassen en vanuit welke rol? Aan welke voorwaarden moet mijn (...)
meer informatie
Prowareness Agile Academy : Agile Marketing training
Deze training wordt verzorgd door Prowareness Agile Academy
Agile Marketing advanced training  De Agile Marketing advanced training is een tweedaagse training, waarin we je meenemen in de toepassing van Agile marketing en frameworks en technieken als Scrum, Lean, Kanban, (...)
meer informatie
BAMMBOO : Strategisch je groeiproces ontwerpen (Lean Startup, growth hacking, Agile marketing en customer journey)
Deze training wordt verzorgd door BAMMBOO
U wilt uw organisatie laten groeien? Een structuur en proces opzetten waarbij je grip op je groei krijgt? Lagere marketingkosten en continu blijven innoveren? In 1 dag zetten wij gezamenlijk met uw organisatie een (...)
meer informatie
How & Knower : Agile Marketing training
Deze training wordt verzorgd door How & Knower
Waarom Agile Marketing? Als marketeer heb je te maken met een snel veranderende omgeving. Om te overleven in de markt van de toekomst is flexibiliteit noodzakelijk. Agile Marketing is een denk- en werkwijze die je in (...)
meer informatie