Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Beeckestijn Business School : Customer Insight & Marketing Intelligence (postdoctoraal)
Deze training wordt verzorgd door Beeckestijn Business School
Customer Insight & Marketing Intelligence Zet customer insight strategisch op de kaart voor een optimalere bediening van je klant  De toename van informatie heeft een enorme impuls gegeven aan de (...)
meer informatie
Beeckestijn Business School : Marketing Intelligence voor marketeers
Deze training wordt verzorgd door Beeckestijn Business School
Marketing Intelligence is het vertalen van alledaagse (klant)informatie naar inzichten. Deze inzichten kunnen je helpen bij het nemen van beslissingen op het gebied van bijvoorbeeld marketing campagnes, (...)
meer informatie
Inholland Academy : Big Data Marketing
Deze training wordt verzorgd door Inholland Academy
Creëer meer impact met jouw klantacties door data te gebruiken! Benieuwd naar hoe jij je voordeel kunt doen binnen marketing met Big Data? Tijdens de post-hbo opleiding Big Data Marketing leer jij in korte tijd hoe je (...)
meer informatie
Erasmus Q-Intelligence : Data Analytics for Marketing Intelligence
Deze training wordt verzorgd door Erasmus Q-Intelligence
Executive Program Data Analytics for Marketing Intelligence biedt marketing professionals inzicht in de mogelijkheden om Data Analytics in te zetten voor actuele marketingvraagstukken. Voor het voeren van een (...)
meer informatie