Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Competence Factory : Social mediastrategie
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Van sales en leadgeneratie tot je imago monitoren en je merk versterken: social media bieden enorm veel marketing- en communicatiemogelijkheden. Maar hoe ontwikkel je een effectieve socialmediastrategie, (...)
meer informatie
Learnit : Social media-marketing
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Sociale media zijn in korte tijd al niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ook de zakelijke bruikbaarheid ervan is nu voor iedereen wel duidelijk. Maar hoe werkt dat dan eigenlijk, en hoe pak je dat aan? In (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
U krijgt inzicht in alle platformen en in hoe u uw zakelijke doelgroep beter en effectiever kunt bereiken met social media. Bent u op zoek naar effectievere manieren om social media zakelijk in te zetten zodat die (...)
meer informatie
IPro Training NL : Social Media Training - Online Marketing
Deze training wordt verzorgd door IPro Training NL
Bijna elke organisatie heeft ergens op de website een rijtje staan met social media. Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram en You Tube zijn vaak al standaard en dan kan je ook vaak nog via Whatapp de klantenservice (...)
meer informatie
Competence Factory : Social marketing consultant (blended learning)
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Social media zijn een uitstekend middel om dichter bij je doelgroep te komen. Maar voordat je een effectieve social media-strategie hebt, moet je cruciale beslissingen nemen. Wie wil je precies bereiken (...)
meer informatie
SRM : Social Media Marketing - Dag
Deze training wordt verzorgd door SRM
Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als marketeer of communicatiemedewerker. Daarbij heb je de ambiti... In deze boeiende (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : DMI Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
Na deze opleiding heeft u de meest up-to-date kennis en vaardigheden in huis voor de creatie, planning en uitvoering van een social-mediastrategie van topniveau. Bent u marketeer of content specialist en bent u klaar (...)
meer informatie
How & Knower : Social media marketing training
Deze training wordt verzorgd door How & Knower
 ✓ 100% startgarantie  ✓ Niet goed geld teruggarantie  ✓ Gemiddelde beoordeling 8.7.  ✓ Beste opleider van Nederland   ✓ Altijd een passende oplossing Social Media is een (...)
meer informatie
Nyenrode Executive Education : Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media
Deze training wordt verzorgd door Nyenrode Executive Education
De volgende onderwerpen komen aan bod*: Trends in de digitale wereld Het opstellen van een digital marketingplan Digitale marketing bij een multinational Data-gedreven marketing & customer intelligence Direct (...)
meer informatie
Monkeys & Bananas : LinkedIn Training - Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door Monkeys & Bananas
Het nieuwe LinkedIn 2019; the Do’s & Don’ts LinkedIn is niet meer weg te denken voor de zakelijke markt. Het is namelijk het grootste zakelijke platform van Nederland. Waar het voorheen puur zakelijk was, gaan (...)
meer informatie