Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Learnit : Social media-marketing
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Sociale media zijn in korte tijd al niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ook de zakelijke bruikbaarheid ervan is nu voor iedereen wel duidelijk. Maar hoe werkt dat dan eigenlijk, en hoe pak je dat aan? In (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
U krijgt inzicht in alle platformen en in hoe u uw zakelijke doelgroep beter en effectiever kunt bereiken met social media. Bent u op zoek naar effectievere manieren om social media zakelijk in te zetten zodat die (...)
meer informatie
Competence Factory : Social mediastrategie
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Van sales en leadgeneratie tot je imago monitoren en je merk versterken: social media bieden enorm veel marketing- en communicatiemogelijkheden. Maar hoe ontwikkel je een effectieve socialmediastrategie, (...)
meer informatie
Media Monkeys : Facebook Training - Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door Media Monkeys
Facebook Training 2018; let’s go! Facebook is het populairste social media platform van dit moment. Ondanks dat veel mensen denken dat Facebook niet meer interessant is, zit 2/3e van Nederland nog steeds op dit (...)
meer informatie
Competence Factory : Social marketing consultant (blended learning)
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Social media zijn een uitstekend middel om dichter bij je doelgroep te komen. Maar voordat je een effectieve social media-strategie hebt, moet je cruciale beslissingen nemen. Wie wil je precies bereiken (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : DMI Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
Na deze opleiding heeft u de meest up-to-date kennis en vaardigheden in huis voor de creatie, planning en uitvoering van een social-mediastrategie van topniveau. Bent u marketeer of content specialist en bent u klaar (...)
meer informatie
SRM : Masterclass Social media marketing
Deze training wordt verzorgd door SRM
Masterclass Social media marketing Het digitale communicatielandschap is volop in beweging. Daardoor is het voor elke marketingcommunicatieprofessional een topsport om up-to-date te blijven. Net als alle andere (...)
meer informatie
Nyenrode Executive Education : Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media
Deze training wordt verzorgd door Nyenrode Executive Education
De volgende onderwerpen komen aan bod*: Trends in de digitale wereld Het opstellen van een digital marketingplan Digitale marketing bij een multinational Data-gedreven marketing & customer intelligence Direct (...)
meer informatie
How & Knower : Social media marketing training
Deze training wordt verzorgd door How & Knower
Social Media is een belangrijk kanaal om in contact te komen met bestaande, maar ook nieuwe klanten. Een goed opgezet Social Media account met geschikte deelbare content kan een enorme boost geven aan je bereik. Wil je (...)
meer informatie
Media Monkeys : LinkedIn Training - Social Media Marketing
Deze training wordt verzorgd door Media Monkeys
Het nieuwe LinkedIn 2018; the Do’s & Don’ts LinkedIn is niet meer weg te denken voor de zakelijke markt. Het is namelijk het grootste zakelijke platform van Nederland. Waar het voorheen puur zakelijk was, gaan (...)
meer informatie