Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Molijn Training : Personal Branding I Identiteit en invloed
Deze training wordt verzorgd door Molijn Training
Personal Branding In de huidige tijd is het belangrijk dat je als werknemer echt werk maakt van je eigen 'inzetbaarheid'. Gewoon je werk doen is niet langer voldoende om je baan te houden. Voor een succesvolle loopbaan (...)
meer informatie
GITP Organisatieontwikkeling & Training : Training Profileren: netwerken en personal branding (standaard)
Deze training wordt verzorgd door GITP Organisatieontwikkeling & Training
Training Profileren: netwerken en personal branding (standaard) Presenteer uzelf zelfbewust en authentiek. Voor het aangaan van succesvolle zakelijke relaties is jezelf krachtig en authentiek kunnen profileren een must (...)
meer informatie
EssentialXL : Personal Branding en Marketing: Miniworkshop Word Beroemd op Internet
Deze training wordt verzorgd door EssentialXL
Tijdens deze MINI workshop laten wij jou ontdekken “Hoe je beroemd kunt worden in 6 weken”. Hoe scoor je nu qua zichtbaarheid en vindbaarheid? Hoe scoor je qua marketing met je huidige website Tips om je (...)
meer informatie
Van den Broek en Partners : Opleiding HR Adviseur (Advies- en gespreksvaardigheden - Personal branding - Werving en Selectie - Performance management)
Deze training wordt verzorgd door Van den Broek en Partners
Ben jij een startende HR Adviseur of ben je office manager en kom je steeds vaker in aanraking met het HR vak? Of wil jij als HR professional meer van toegevoegde waarde voor jouw organisatie zijn? De opleiding HR (...)
meer informatie
Schoonderwoerd : Zakelijk Netwerken en Personal Branding
Deze training wordt verzorgd door Schoonderwoerd
Werk aan je Persoonlijke Branding! Leer hoe je een netwerk opbouwt, zakelijk flirt en jezelf presenteert en profileert. Zowel 'in real life' als 'in virtual life' met behulp van social media. Het opbouwen van een (...)
meer informatie
Icademy : Profielfoto's maken voor het web - Compacte deskundige handleiding bij een onmisbaar onderdeel van Personal Branding
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Hoe wil jij zichtbaar zijn op het wereldwijde web? Wat voor indruk wil jij achterlaten in de veeleisende wereld van de social media? Natuurlijk besteed je de nodige aandacht aan de content van je weblog, je site of (...)
meer informatie
Icademy : Personal branding - Succesvol van jezelf een merk maken dat goed in de markt ligt
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Welke manieren en technieken zijn er om zowel zakelijk als privé goed voor de dag te komen? 'Goed voor de dag komen' is het onderwerp van deze samenvattende training. Als je op zoek bent naar bruikbare en up-to-date (...)
meer informatie
BrightSocial : LinkedIn Profiel Optimalisatie en Personal Branding
Deze training wordt verzorgd door BrightSocial
Zorg dat jouw LinkedIn profiel eruit springt! LinkedIn wordt door ruim 6 miljoen Nederlanders gebruikt, waarvan circa een groot deel zelfs dagelijks. Het is dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. (...)
meer informatie
Manon Toma : Personal Branding - Positioneer En Presenteer Jezelf Als Merk
Deze training wordt verzorgd door Manon Toma
Personal Branding Cursus: Positioneer En Presenteer Jezelf Als Merk Aan het einde van deze online training over personal branding heb je de kennis ter beschikking die jou helpen bij het positioneren en presenteren (...)
meer informatie
Life Impact Company : Personal Branding: Leren communiceren & profileren!
Deze training wordt verzorgd door Life Impact Company
Personal branding is in essentie jezelf neerzetten als een sterk merk, zodat anderen jouw kwaliteiten snel herkennen. Jezelf onderscheiden met een oprecht verhaal over wie je bent, waar je voor staat en wat jouw (...)
meer informatie