Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Versdenkers : Trendwatching in de Rotterdam Trendtripper
Deze training wordt verzorgd door Versdenkers
Vandaag spotten wat morgen belangrijk is. Communicatie, creativiteit en vernieuwing gaan hand in hand. Je wilt dat jouw doelgroep je ideeën oppakt. Dan is het aanvoelen en herkennen van trends het halve, (...)
meer informatie
Versdenkers : Trendwatching, Forecasting en Futuring
Deze training wordt verzorgd door Versdenkers
TRENDWATCHING EN FUTURING – 3 DAGEN VOL CREATIVITEIT EN DIEPGAANDE KENNIS In deze actieve 3 daagse training duik je diep in trends met merk-archetypes, trendwatching en futuring. Je ontdekt waaruit het DNA van (...)
meer informatie
Linnartz opleidingengroep : Beroepsopleiding: Internationaal Trendwatcher/Lifestyle-adviseur
Deze training wordt verzorgd door Linnartz opleidingengroep
Wie het verleden kent kan vaak de toekomst voorspellen. Om nieuwe innovaties goed te kunnen interpreteren moet men de geschiedenis, het heden en de ontwikkelingen in de toekomst onderzoeken. Alleen dan kun je een trend (...)
meer informatie
Linnartz opleidingengroep : Vakopleiding Trendwatching
Deze training wordt verzorgd door Linnartz opleidingengroep
Met deze korte vakopleiding Trendwatching gaan we jouw toekomstvisie professioneel leren ontwikkelen. Trendwatching is een belangrijke bezigheid om een heldere visie te kunnen krijgen op diverse maatschappelijke (...)
meer informatie