Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Kronenburgh Business College : International Business - Assistent-Manager IB (Kwalificerend MBO4 - Den Haag)
Deze training wordt verzorgd door Kronenburgh Business College
International Business MBO4 deeltijd Beroep De assistent-manager internationale handel werkt in alle branches van de internationale handel: groothandel, productiebedrijven en dienstverlening. Hij werkt als binnen- en/of (...)
meer informatie
IT Management Group BV : BiSL Foundation (BiSL) / Business Information Management (BIM)
Deze training wordt verzorgd door IT Management Group BV
Business Information Management (BiSL) is een publieke standaard voor functioneel beheer en informatiemanagement. BiSL geeft invulling aan processen en activiteiten die noodzakelijk zijn om de informatievoorziening (...)
meer informatie
Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award'Opleider van het jaar' : BPM, BPMN en BPMS in de Praktijk
Deze training wordt verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award 'Opleider van het jaar'
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : Waarom de cursus BPM, BPMN en BPMS in de praktijk volgen? Veel bedrijven worstelen dagelijks met het in goede banen leiden van verschillende processen. Want hoe zorg je ervoor dat alle (...)
meer informatie
CAI opleidingen : BISL, Business Information Management Fundamentals
Deze training wordt verzorgd door CAI opleidingen
Deze BISL training, geeft de deelnemer inzicht in de functioneel beheer processen zoals gebruikersbeheer, functionaliteitenbeheer en de processen voor operationele management aansturing. De deelnemer krijgt inzicht in (...)
meer informatie
Capgemini Academy : BPM Examentraining OCEB 2 Fundamentals
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Er zijn in het vakgebied veel inzichten en methodes ontwikkeld om processen te doorgronden. Tussen de dialecten bestaat voornamelijk onbegrip; onbegrip dat alleen kan worden weggenomen door (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Business Process Management (BPM) - schriftelijke/online cursus
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
De praktijk van procesgericht organiseren De 10-delige schriftelijke cursus Business Process Management (BPM) is dé cursus over procesoptimalisering in complexe administratieve omgevingen. De auteur deelt met u haar (...)
meer informatie
BCM Academy : Certified Business Continuity Manager Pro-Edition
Deze training wordt verzorgd door BCM Academy
De Opleiding ‘Certified Business Continuity Manager’ (CBCM®) combineert de specialistische en praktische aspecten van Business Continuity Management op strategisch, tactisch en operationeel niveau met een (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : BIMP Business Information Management Professional (functioneel beheer, gebruiksbeheer, wijzigingsbeheer, EXIN Track)
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
De module Functioneel Beheer Professional behandelt het domein van de processen en activiteiten binnen de business organisatie die nodig zijn voor de instandhouding en doorontwikkeling van de informatievoorziening. (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Business Process Management (BPM) - certificerende AIIM training
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
Business Process Management (BPM) training Deze 4-daagse Engelstalige Business Process Management (BPM) training dekt het volledige kader van Business Process Management af en leidt tevens op tot BPM Specialist, (...)
meer informatie
Passionned Academy : Opleiding Scenarioplanning & Business Dynamics: strategisch management, business modelling, scenario based planning
Deze training wordt verzorgd door Passionned Academy
Juist in deze tijden van ‘complexity economics’ is de economie zeer dynamisch en zijn er heftige bewegingen in de markt. De economie is een voortdurend evoluerend systeem dat nauwelijks valt te voorspellen. Maak je (...)
meer informatie