Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Communicerenenzo : Effectief Leidinggeven op maat voor uw bedrijf
Deze training wordt verzorgd door Communicerenenzo
Effectief Leidinggeven als incompanytraining Is leidinggeven een gave of een vak? Wij vinden dat leidinggeven een vak is. Een competentie die je naast al je kennis en kunde over jouw vakgebied kunt opdoen. Hoe? Door het (...)
meer informatie
MKB Cursus & Training : Effectief leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door MKB Cursus & Training
Na deze vierdaagse training Effectief leidinggeven weet je de juiste stijl van leidinggeven te hanteren. Je leert omgaan met verschillende persoonlijkheden en je haalt meer uit medewerkers! Zijn je medewerkers net zo (...)
meer informatie
IMK Opleidingen BV : Training Effectief leidinggeven aan de OR
Deze training wordt verzorgd door IMK Opleidingen BV
Inleiding Effectief leidinggeven aan de OR Wanneer u als voorzitter en/of secretaris weet te enthousiasmeren en inspireren, functioneert uw OR significant beter. De OR is uiteindelijk een team dat aansturing nodig heeft (...)
meer informatie
PER4MANCE : Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door PER4MANCE
Leer tijdens deze vierdaagse training de essentie van leidinggeven en krijg een inzicht in drijfveren en je eigen functioneren. Unieke vierdaagse leiderschapstraining. Leidinggeven is in essentie het beïnvloeden van (...)
meer informatie
UMIO (Maastricht University School of Business and Economics) : Cursus Effectief Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door UMIO (Maastricht University School of Business and Economics)
"Meer resultaat voor uzelf en anderen" Bent u leidinggevende of wilt u dat graag zijn? Wie bent u, kent u uzelf? Bent u een leider? Waarop richt u zich als u leiding geeft? Vooral op resultaat of op inzet? Past u uw (...)
meer informatie
Schoonderwoerd : Effectief Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door Schoonderwoerd
In deze meerdaagse training van 3,5 dagen gaan we in op jouw persoonlijke voorkeuren in leiderschap, de dynamiek van jouw team en teambuilding. Dé vervolgstap op basis leidinggeven is bij Schoonderwoerd 'Effectief (...)
meer informatie
Doomernik Training & Coaching : Effectief en Coachend Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door Doomernik Training & Coaching
Effectief Leidinggeven zit hem niet in slimme tips. Je doet het er ook niet zomaar even bij. We nemen dus echt de tijd voor je. Jijzelf ook? Dit is een andere training dan je mogelijk verwacht en nog leuk ook! Je (...)
meer informatie
Coach + Result : Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden
Deze training wordt verzorgd door Coach + Result
Opstellen effectief coachplan, competentiekader bepalen, competenties analyseren en evalueren, intern trainen van medewerkers, omgaan met weerstand tegen coaching, inspirerende en motiverende coachtechnieken.  Doel (...)
meer informatie
Dialogue BV : Patroonscursus
Deze training wordt verzorgd door Dialogue BV
OMSCHRIJVING Deze training is bestemd voor advocaten die patroon zijn of binnenkort worden. In deze training leert u hoe u het patronaat succesvol kunt vervullen. Ook leert u hoe u uw advocaat-stagiaire succesvol kunt (...)
meer informatie
Alex van Groningen BV : Effectief Leiderschap voor financials | 36 (PE) punten/uren
Deze training wordt verzorgd door Alex van Groningen BV
Training Effectief Leiderschap voor financieel managers  Wilt u als financial de effectiviteit van uw leiderschap vergroten? Wilt u in crisistijd de juiste besluiten nemen en resultaten verbeteren? Wilt u uw mensen (...)
meer informatie