Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Het Eerste Huis : Implementeren van Zelfsturing | 3-daagse training
Deze training wordt verzorgd door Het Eerste Huis
Hoe creëer je succesvolle zelfsturende teams en welke rol vervullen leidinggevenden in een zelfsturende organisatie? Wat gebeurt er met control als je command loslaat? Je wilt als organisatie weer terug naar de basis, (...)
meer informatie
Springest Academy : Holacracy Safari: live Tactical and Governance Meeting at Springest
Deze training wordt verzorgd door Springest Academy
If you don't speak Dutch, we'll do the entire meeting in English. This is no problem since all our documentation and projects are in English too!  Holacracy wint snel aan populariteit, maar hoe werkt dit nu "in het (...)
meer informatie
Het Eerste Huis : Zelfsturing | Workshop Reinventing Organizations (zelfmanagement, heelheid en evolutief doel)
Deze training wordt verzorgd door Het Eerste Huis
Zelfsturing, Heelheid en Evolutief doel. Dat zijn de drie grote doorbraken in organisaties die succesvol zelfsturend zijn. Hoe manage je jezelf? Hoe werkt Holacracy in een organisatie? Wat zijn goede methoden van (...)
meer informatie
Springest Academy : Boek Ruben Timmerman als spreker over Holacracy, Startups en Lerende Organisaties
Deze training wordt verzorgd door Springest Academy
Vul je gegevens in bij Gratis Brochure Aanvragen om contact met Ruben op te nemen! Je kunt Ruben Timmerman boeken als spreker over Holacracy, Startups en Lerende Organisaties. Ruben is een enthousiaste (...)
meer informatie
pinq : Invloed op zelfsturing en de veranderende rol van de OR
Deze training wordt verzorgd door pinq
Nieuw tijden en anders organiseren. Managers en leidinggevenden staan voor de uitdaging leiderschap nieuwe betekens te geven, waarbij het veel meer gaat over verbinden, vertrouwen en loslaten.  Maar het (...)
meer informatie
Het Eerste Huis : Boek Reinventing Organizations | Zelfsturing, heelheid en evolutief doel
Deze training wordt verzorgd door Het Eerste Huis
Moderne organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort management, vertrouwde modellen schieten tekort. Kunnen we op die manier (...)
meer informatie
Het Eerste Huis : Boek: Reinventing Organizations: geïllustreerde versie | Zelfsturing
Deze training wordt verzorgd door Het Eerste Huis
Méér betekenis en zingeving op het werk. Het kan! Dit is de optimistische boodschap in Reinventing Organizations, de managementbestseller die mensen over heel de wereld aanzet tot actie. Cyaan organiseren is in korte (...)
meer informatie
Moreworks Management vof : Samen bouwen aan een zelfsturend team | Zelfsturing met Lego® Serious Play®
Deze training wordt verzorgd door Moreworks Management vof
Zelfsturing of zelforganisatie is een thema dat bij veel bedrijven op de agenda staat. Wil je meer inzicht in wat dit betekent voor een team en hoe je met een team aan de slag kan om die beweging te maken? Onze workshop (...)
meer informatie
Het Adviesbureau : Teamcoach Agile en zelfsturing
Deze training wordt verzorgd door Het Adviesbureau
Teamcoaching Zelfsturend Team - High Performing Teams Werk jij bijvoorbeeld als consultant, Agile, Scrum of Holacracy coach? Begeleid jij managers op hun reis naar Agile werken? Of ben jij zelf manager in een (...)
meer informatie
Boeii : Zelforganisatie van Teams (Agile, Zelfsturing)
Deze training wordt verzorgd door Boeii
In deze opleiding leer je hoe je teams begeleidt naar zelf[re]organisatie, zoadat ze zelfstandig in staat zijn om zich goed te positioneren, soepel te organiseren en optimaal te presteren. Tegelijkertijd om hierbij (...)
meer informatie