Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

V-Kam Education : Interne audit cursus (internal audit)
Deze training wordt verzorgd door V-Kam Education
Waarom interne audit (internal audit) cursus? Een belangrijke voorwaarde voor de effectiviteit van een KAM-systeem is dat organisaties procesgerichte interne audits uitvoeren, waarmee de KAM-elementen onderzocht kunnen (...)
meer informatie
NEN Trainingen : ISO 19011: interne auditing
Deze training wordt verzorgd door NEN Trainingen
Voor wie Kwaliteits- arbo- en milieumanagers, -coördinatoren en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits. U bent betrokken bij het uitvoeren van interne (...)
meer informatie
Mikrocentrum : Praktijkcursus Interne Audit
Deze training wordt verzorgd door Mikrocentrum
Met een interne audit voert u op een systematische en gedisciplineerde manier onderzoek uit naar het goed en betrouwbaar functioneren van de interne organisatie. Het uitvoeren van interne audits helpt u tot structurele (...)
meer informatie
Oud Arlesteyn : Interne audit ISO 9001 (praktijktraining)
Deze training wordt verzorgd door Oud Arlesteyn
Ontdek met de training Interne audit ISO 9001 alles over het auditen van een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem en het opzetten van een rapportage. Interne audit ISO 9001 (praktijktraining) Tijdens de training Interne (...)
meer informatie
Patagonia Opleidingen B.V. : In company Training Interne Auditor
Deze training wordt verzorgd door Patagonia Opleidingen B.V.
In company Training Interne Auditor voor teams Deze training wordt in company gegeven voor als u een audit team of een pool van auditors wilt opzetten. Bijvoorbeeld om de interne audits voor ISO 9001 uit te voeren. We (...)
meer informatie
Nieuwhuis Consult : Training Interne Auditing
Deze training wordt verzorgd door Nieuwhuis Consult
Training Interne Audit ISO 9001:2015 De training Interne Audit ISO 9001 2015 van Nieuwhuis Consult is de ideale basis voor het uitvoeren van efficiënte audits binnen uw organisatie. In de training leert u om verder te (...)
meer informatie
Management Audit Services : Certified Internal Auditor training
Deze training wordt verzorgd door Management Audit Services
Certified Internal Auditor training, NIEUW juni (...)
meer informatie
Oud Arlesteyn : Internal audit training, basic ISO 9001 UK-version
Deze training wordt verzorgd door Oud Arlesteyn
During this training, based on ISO 9001 and ISO 19011, the entire audit process will be followed and we will increase your confidence to perform audits. Internal audit training, basic ISO 9001 Are you looking for a high (...)
meer informatie
Symbol BV : Interne auditing IATF 16949:2016
Deze training wordt verzorgd door Symbol BV
Vanaf 1 oktober 2017 wordt iedere organisatie die ISO/TS 16949 gecertificeerd is al geaudit conform IATF16949:2016. Het is dus van belang dat u als organisatie zelf op de hoogte bent van de wijzigingen IATF16949:2016 en (...)
meer informatie
BCM Academy : BCM INTERNAL AUDITOR - BCMIA
Deze training wordt verzorgd door BCM Academy
Het is de taak, rol of functiegebied  van een interne BCM auditor om de organisatie waarvoor hij werkt op (specifieke) continuïteits en kwaliteits aspecten en processen te controleren.  Dit altijd  met (...)
meer informatie