Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

V-Kam Education : Interne audit cursus (internal audit)
Deze training wordt verzorgd door V-Kam Education
Waarom interne audit (internal audit) cursus? Een belangrijke voorwaarde voor de effectiviteit van een KAM-systeem is dat organisaties procesgerichte interne audits uitvoeren, waarmee de KAM-elementen onderzocht kunnen (...)
meer informatie
Mikrocentrum : Praktijkcursus Interne Audit
Deze training wordt verzorgd door Mikrocentrum
Met een interne audit voert u op een systematische en gedisciplineerde manier onderzoek uit naar het goed en betrouwbaar functioneren van de interne organisatie. Het uitvoeren van interne audits helpt u tot structurele (...)
meer informatie
Nieuwhuis Consult : Training Interne Auditing
Deze training wordt verzorgd door Nieuwhuis Consult
Training Interne Audit ISO 9001:2015 De training Interne Audit ISO 9001 2015 van Nieuwhuis Consult is de ideale basis voor het uitvoeren van efficiënte audits binnen uw organisatie. In de training leert u om verder te (...)
meer informatie
NEN Trainingen : ISO 19011: interne auditing
Deze training wordt verzorgd door NEN Trainingen
Voor wie Kwaliteits- arbo- en milieumanagers, -coördinatoren en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits. U bent betrokken bij het uitvoeren van interne (...)
meer informatie
Oud Arlesteyn : Interne audit ISO 9001 (praktijktraining)
Deze training wordt verzorgd door Oud Arlesteyn
Ontdek met de training Interne audit ISO 9001 alles over het auditen van een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem en het opzetten van een rapportage. Interne audit ISO 9001 (praktijktraining) Tijdens de training Interne (...)
meer informatie
Patagonia Opleidingen B.V. : Opleiding Interne Auditor (per team)
Deze training wordt verzorgd door Patagonia Opleidingen B.V.
Opleiding tot Interne Auditor met in company audit team Deze opleiding leidt de deelnemers in 5 dagdelen op tot interne auditor. Dat doen we niet via open inschrijving, maar via een in company training bij u op locatie. (...)
meer informatie
Management Audit Services : Certified Internal Auditor training
Deze training wordt verzorgd door Management Audit Services
Certified Internal Auditor training, NIEUW maart-april (...)
meer informatie
Oud Arlesteyn : Internal audit training, basic ISO 9001 UK-version
Deze training wordt verzorgd door Oud Arlesteyn
During this training, based on ISO 9001 and ISO 19011, the entire audit process will be followed and we will increase your confidence to perform audits. Internal audit training, basic ISO 9001 Are you looking for a high (...)
meer informatie
KAM Consultants B.V. : Cursus Interne Auditing ISO 9001
Deze training wordt verzorgd door KAM Consultants B.V.
Ga jij de interne audits voor ISO 90001 verzorgen voor jouw bedrijf? Of wil je graag meer weten over hoe de structuur van een interne audit is opgebouwd en hoe je een interne audit zo goed mogelijk kan uitvoeren? Dan (...)
meer informatie
KAM Consultants B.V. : Cursus Interne Auditing ISO 14001
Deze training wordt verzorgd door KAM Consultants B.V.
Ga jij de interne audits voor ISO 14001 verzorgen voor jouw bedrijf? Of wil je graag meer weten over hoe de structuur van een interne audit is opgebouwd en hoe je een interne audit zo goed mogelijk kan uitvoeren? Dan (...)
meer informatie