Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

YEARTH Academy : Coachend Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Coachen is inmiddels een begrip, maar wat maakt juist coachen zo’n effectief middel om het potentieel uit je mensen naar boven te halen? Welk effect heeft coachend leidinggeven op het rendement van je team? Tijdens (...)
meer informatie
GITP Organisatieontwikkeling & Training : Training Coachend leidinggeven: train uw coachend leiderschap
Deze training wordt verzorgd door GITP Organisatieontwikkeling & Training
Benut het talent van uw medewerkers maximaal Wilt u uw medewerkers stimuleren het maximale uit hun talent te halen en zelf sturing te geven aan hun ontwikkeling? In de training Coachend leidinggeven leert u de (...)
meer informatie
MKB Cursus & Training : Coachend leidinggeven in de praktijk
Deze training wordt verzorgd door MKB Cursus & Training
Tijdens de training Coachend leidinggeven in de praktijk leer je doelgericht, krachtig en effectief leiding te geven, met als resultaat dat je medewerkers beter gaan presteren. Worstel je met het aansturen en motiveren (...)
meer informatie
Mikrocentrum : Training Coachend leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door Mikrocentrum
Coachend leidinggeven is erop gericht om op een coachende wijze te sturen en te begeleiden. Deze manier helpt u als leidinggevende teamontwikkeling te versterken, (individuele) draaglast te vergroten en het beste (...)
meer informatie
SchoolvoorCoaching : Leergang Coachend Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door SchoolvoorCoaching
Doelgroep Je geeft als manager hiërarchisch leiding aan meerdere medewerkers, zowel individueel als in teamverband, en hebt daar enkele jaren ervaring mee. Het al gevolgd hebben van een training leiding geven of (...)
meer informatie
THINQ Training BV : Coachend Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door THINQ Training BV
Doel: Hoe kan ik mijn medewerkers motiveren? Hoe herken ik weerstand tegen bepaalde situaties en pak ik deze effectief aan? Hoe is mijn voorbeeldgedrag en welk effect heeft dit op mijn medewerkers? Hoe kan ik mijn (...)
meer informatie
5d Coaching Training Advies : 5d Opleiding Coach/ Coachend Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door 5d Coaching Training Advies
Opleiding Coach De opleiding Coach is voor een ieder die zich wil professionaliseren als coach, maar ook voor leidinggevenden die zich willen professionaliseren als coachend leidinggevende en/of een verdieping zoeken in (...)
meer informatie
Doomernik Training & Coaching : Effectief en Coachend Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door Doomernik Training & Coaching
Effectief Leidinggeven zit hem niet in slimme tips. Je doet het er ook niet zomaar even bij. We nemen dus echt de tijd voor je. Jijzelf ook? Dit is een andere training dan je mogelijk verwacht en nog leuk ook! Je (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Coachend Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
Coachend Leidinggeven – een complete en actuele opleiding In 8 schriftelijke lessen wordt het hele coachingsproces stap voor stap met u doorgenomen. De verschillende coachingsvormen en methodes worden overzichtelijk (...)
meer informatie
Nonons (voorheen Coach 020) : Coachend Leidinggeven
Deze training wordt verzorgd door Nonons (voorheen Coach 020)
Wat is Coachend Leidinggeven? Coachend Leidinggeven is een kort praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol.   In vier opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, vergroot je je kennis (...)
meer informatie