Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Inholland Academy : Bedrijfskunde post-hbo
Deze training wordt verzorgd door Inholland Academy
Maak van jouw organisatie een succes De wereld verandert snel. De belangrijkste motor achter deze veranderingen is digitale technologie. Door het internet en andere technologische ontwikkelingen wijzigen de (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : Hogere Bedrijfskunde (post-HBO)
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
Aansluitend op uw brede praktijkervaring geeft deze opleiding een overzicht van bedrijfskundige concepten en toepassingen waardoor u uw inzicht vergroot in het functioneren van uw organisatie. Omschrijving Wilt u zich (...)
meer informatie
AOG School of Management : Bedrijfskunde en Leiderschap
Deze training wordt verzorgd door AOG School of Management
Bedrijfskunde en Leiderschap | Integraal management op academisch niveau U bent bezig met een mooie carrière. U bent vanuit een specialistische functie doorgegroeid naar een managementpositie. Daarin wordt meer van u (...)
meer informatie
IBO Qualified Business School : Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde - Praktijkgerichte opleiding bij IBO Qualified Business School
Deze training wordt verzorgd door IBO Qualified Business School
Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde (8 dagen) De Basisopleiding Toegepaste Bedrijfskunde is een uitstekende basis voor de professional die zich verder wil ontwikkelen op zijn vakgebied. Als bijvoorbeeld manager of (...)
meer informatie
Sioo, veranderen en organiseren : Inzicht in Bedrijfskunde
Deze training wordt verzorgd door Sioo, veranderen en organiseren
Een kennismaking met toepasbare bedrijfskunde voor uw advieswerk De workshop Inzicht in Bedrijfskunde is speciaal voor adviseurs die behoefte hebben aan, in hun advieswerk toepasbare, bedrijfskundige concepten en die (...)
meer informatie
Passionned Academy : Opleiding Performance Management: balanced scorecard, bedrijfskundige processen, prestatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door Passionned Academy
Met performance management komt de besturing van je organisatie beter in balans. Je gaat niet meer alleen sturen op financiële cijfers. Die zeggen immers alleen iets over je prestaties achteraf. Met prestatiemanagement (...)
meer informatie
Instituut HR Bedrijfskunde : Masterclass HR Bedrijfskunde
Deze training wordt verzorgd door Instituut HR Bedrijfskunde
Vergroot je bedrijfskundige kennis en inzichten en wordt een betere gesprekpartner voor directie en management. Het programma van de 3-daagse Masterclass HR Bedrijfskunde bestaat uit 6 blokken: blok 1.  Strategisch (...)
meer informatie
HanzePro, Hanzehogeschool Groningen : HBO Technische Bedrijfskunde (deeltijd)
Deze training wordt verzorgd door HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Let op: Deze opleiding valt onder het wettelijk collegegeld. Schrijf je voor deze opleiding ook in via Studielink (www.studielink.nl/) Doel In de opleiding Technische Bedrijfskunde leert u technische en bedrijfskundige (...)
meer informatie
Action Learning Academy : Praktisch Bedrijfskunde | e-learning
Deze training wordt verzorgd door Action Learning Academy
Bedrijfskunde is een breed vakgebied, waar veel verschillende onderwerpen een rol spelen. Heb je te maken met leidinggeven, procesmanagement, veranderingen en/of financiële aspecten? Deze populaire e-learning training (...)
meer informatie
PerspeXo : Ondernemen met bedrijfskundig inzicht in 1 dag
Deze training wordt verzorgd door PerspeXo
In de 1-daagse opleiding “Ondernemen met bedrijfskundig inzicht” nemen we de stof van de bestseller Maak je bedrijf meer waard door. In deze interactieve ondernemersopleiding is er veel (...)
meer informatie