Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

HRD Academy : Opleiding tot stresscoach en burn-out coach
Deze training wordt verzorgd door HRD Academy
Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze zo snel mogelijk weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt hen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te (...)
meer informatie
Sonnevelt Opleidingen : Stress en Burn-out Coach (voorheen Stresscounselor)
Deze training wordt verzorgd door Sonnevelt Opleidingen
Wat leer ik in de opleiding Stress en Burn-out Coach? Centraal in de opleiding Stress en Burn-out Coach staat het leren begeleiden van mensen met stress- en burn-out gerelateerde klachten. De opleiding is een (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Voorkom een burn-out
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Iedereen ervaart weleens werkdruk, maar als dit te vaak en langdurig voorkomt leidt dit al snel tot werkstress. Uiteindelijk houdt niemand dat lang vol en bij uitval heeft dit ook grote gevolgen voor de (...)
meer informatie
HRD Academy : Adequaat omgaan met stress en burn-out bij medewerkers
Deze training wordt verzorgd door HRD Academy
Voldoe aan de wettelijke verplichtingen door leidinggevenden, managers en interne adviseurs te sensibiliseren en bekwamen in het omgaan met stress en burn-out bij medewerkers. Situering Sinds de nieuwe wetgeving zijn (...)
meer informatie
Icademy : Burn-out voorkomen - Tijdige signaalherkenning en adequate maatregelen tegen stress en overbelasting
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Merk je dat het niet meer gaat op je werk? Opeengestapelde verplichtingen en verwachtingen kunnen niet meer worden waargemaakt. De druk loopt op en het wordt allemaal teveel. Het lijkt erop dat stress en overbelasting (...)
meer informatie
IFBD - Institute for Business Development : Stress & burn-out preventie op de werkvloer
Deze training wordt verzorgd door IFBD - Institute for Business Development
7 OP 7 … 24 UUR PER DAG  Ons brein wordt 24/7 geprikkeld, wij hebben steeds minder tijd om te recupereren, de geluidsvervuiling neemt steeds toe, wij werken in lawaaierige open space kantoren, wij staan gemiddeld (...)
meer informatie
Institute of MicroTraining : Pre Burn-out management
Deze training wordt verzorgd door Institute of MicroTraining
Pre Burn-out management Deze training leert u wat onder een Burn-out verstaan wordt en dat Burn-out (BO) een procesmatig verloop kent. Tevens wordt ingegaan op de (combinatie van) factoren die een rol spelen bij het (...)
meer informatie
ZAKENWIJZER BV : Burn out preventie
Deze training wordt verzorgd door ZAKENWIJZER BV
Burn-out preventie ‘alarmbellen die je niet mag negeren’ Moe, prikkelbaar, gejaagd, labiel, piekeren, concentratieproblemen, angstklachten. Allemaal alarmbellen die je niet zou mogen negeren! In de training burn-out (...)
meer informatie
AM Ontwikkelt. Mens en organisatie. : coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress
Deze training wordt verzorgd door AM Ontwikkelt. Mens en organisatie.
Voorbijdestress is specialist bij stress en (dreigend) burn-out voor hoger opgeleiden vanaf zo’n 10 jaar werkervaring. Cliënten beoordelen de begeleiding met een 9,5 (april 2019), de hoogste beoordeling van (...)
meer informatie
Laudius : Stress en burn-out coach
Deze training wordt verzorgd door Laudius
Deze cursus gaat in op alle aspecten van stress en burn-out. Wanneer heeft iemand gezonde stress, bijvoorbeeld voor een belangrijk examen? Wanneer ongezonde stress? Wat is het verschil tussen overspannenheid en (...)
meer informatie