Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

SBI Formaat : Arbo en duurzame inzetbaarheid (OR)
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Arbo in cominatie met duurzame inzetbaarheid is een actueel thema. Werknemers moeten langer werken en kunnen ook steeds minder eenvoudig stoppen met werken voordat zij de pensioengerechtigde leeftijd hebben (...)
meer informatie
SBI Formaat : OR en duurzame inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Algemene visie, arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorzieningen (de 5 A’s); alle raken de inzetbaarheid van medewerkers. In deze training maakt u kennis met de ontwikkelingen op (...)
meer informatie
Avans+ : Duurzame inzetbaarheid: klaar voor de toekomst
Deze training wordt verzorgd door Avans+
INTERVENTIES DUURZAME INZETBAARHEID We moeten langer doorwerken tot aan ons pensioen, digitalisering en robotisering vragen andere kennis en vaardigheden, werkdruk en fysieke belasting zorgen voor hoog verzuim. Deze (...)
meer informatie
Avans+ : Register adviseur duurzame inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door Avans+
REGISTERADVISEUR DUURZAME INZETBAARHEID Duurzame inzetbaarheid (DI) is een belangrijk onderwerp binnen HR. Het speelt in op maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen. Duurzame inzetbaarheid gaat (...)
meer informatie
Inholland Academy : Duurzame inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door Inholland Academy
Zorg voor optimale inzet van uw personeel! Haalt u momenteel het maximale rendement uit de medewerkers binnen uw organisatie? Worden al hun kwaliteiten optimaal gebruikt en op de juiste posities ingezet? Wilt u (...)
meer informatie
SYSSLA : Awareness Workshop Duurzame Inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door SYSSLA
De wereld van mens en werk verandert snel. Om dat tempo bij te benen, moeten medewerkers soms versnellen, of op een ander moment juist even op de rem trappen. Want stilstaan bij hun kansen helpt hun verder. Welke rol (...)
meer informatie
ZAKENWIJZER BV : Duurzame inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door ZAKENWIJZER BV
Duurzame inzetbaarheid ‘Langer, gezonder & slimmer werken’ Duurzame inzetbaarheid moet op de agenda! De kans dat namelijk maar 1 op de 2 mensen klachtenvrij en vitaal zijn pensioen haalt is reëel. Daarnaast (...)
meer informatie
Driessen : HRM Training Duurzame Inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door Driessen
Duurzame inzetbaarheid is hot. Het thema staat al jaren op de HR-agenda. Dat is niet vreemd. Door de verhoging van de pensioenleeftijd en de vergrijzing binnen organisaties is het belangrijk dat medewerkers duurzaam (...)
meer informatie
PWnet : Hét event Duurzame Inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door PWnet
Bewezen formule Hét event Duurzame Inzetbaarheid (voorheen Inzet op Maat), is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee (...)
meer informatie
OR opleidingen : Or & duurzame inzetbaarheid
Deze training wordt verzorgd door OR opleidingen
Op weg naar duurzame inzetbaarheid Mensen blijven nu en in de toekomst steeds langer aan werk. Daarnaast wordt er binnen het werk veel van de medewerkers gevergd: functies veranderen regelmatig en veel organisaties (...)
meer informatie