Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Rendement Uitgeverij BV : OR & Arbeidsvoorwaarden
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Bij de totstandkoming en wijziging van arbeidsvoorwaardelijke regelingen speelt de OR een belangrijke rol vanwege het instemmingsrecht. Wanneer geldt dit recht? Hoe beoordeelt u of instemming reëel is? (...)
meer informatie
Avans+ : Strategisch belonen en arbeidsvoorwaarden
Deze training wordt verzorgd door Avans+
Strategisch belonen en arbeidsvoorwaarden Het is uw uitdaging om belonen en arbeidsvoorwaarden (compensation & benefits) adequaat in te zetten als instrument. Een ondersteunend instrument dat succesvol bijdraagt aan (...)
meer informatie
MKB Cursus & Training : Arbeidsvoorwaarden en belonen
Deze training wordt verzorgd door MKB Cursus & Training
Welke beloning is redelijk, hoe ga je om met salaris rond ziekte, welke arbeidsvoorwaarden maken een werkgever aantrekkelijk? Dit soort vragen komt aan bod in de cursus Arbeidsvoorwaarden en belonen. Jij weet natuurlijk (...)
meer informatie
2Work Arbeidsjuristen : In company - HR & Arbeidsvoorwaarden
Deze training wordt verzorgd door 2Work Arbeidsjuristen
Veel arbeidsconflicten kun je voorkomen door een correcte toepassing van arbeidsvoorwaarden. Wat zijn de wettelijke regels van de meest voorkomende arbeidsvoorwaarden en wanneer mag je daarvan afwijken? Hoe kun je een (...)
meer informatie
TRAINIAC : OR Training: Arbeidsvoorwaarden
Deze training wordt verzorgd door TRAINIAC
OR Training: Arbeidsvoorwaarden Deze 1-daagse training is erop gericht om de leden van de ondernemingsraad (OR) meer inzicht te geven in het huidige arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheden die er zijn om de huidige (...)
meer informatie
2Work Arbeidsjuristen : In company - OR & Arbeidsvoorwaarden
Deze training wordt verzorgd door 2Work Arbeidsjuristen
Bij de totstandkoming en wijziging van arbeidsvoorwaardelijke regelingen speelt de OR een belangrijke rol vanwege het instemmingsrecht. Wanneer geldt dit recht? Hoe beoordeel je of instemming reëel is? Wanneer zijn (...)
meer informatie
OR Academy : Cursus arbeidsvoorwaarden en OR
Deze training wordt verzorgd door OR Academy
Invloed op arbeidsvoorwaarden Veel ondernemingsraden krijgen steeds vaker invloed op arbeidsvoorwaarden.  Dat komt omdat de OR de ruimte krijgt in de CAO. Bedrijven hebben meer vrijheid om een eigen sociaal (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : CBC - Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Opleiding tot adviseur van het management op het gebied van belonen Voor deskundigen op het gebied van beloningsvraagstukken is de opleiding CBC® een must. Deze opleiding richt zich op het adviseren van uw (...)
meer informatie
OR opleidingen : OR & arbeidsvoorwaarden
Deze training wordt verzorgd door OR opleidingen
Van opleidingsplan tot beloning Kan de OR instemmen met het opleidingsplan voor de onderneming? Met het vastleggen van een collectieve vakantiedag? Met het afschaffen van de overwerkvergoeding? En, o ja, is de (...)
meer informatie