Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Eduvision : Cursus Recruitment 2.0
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Social recruitment Steeds meer professionals gebruiken sociale netwerken op zakelijk gebied om hun carrière verder uit te bouwen. Hoe kunt u zich als bedrijf onderscheiden op de sociale netwerken en met social media (...)
meer informatie
Competence Factory : Social media recruitment
Deze training wordt verzorgd door Competence Factory
Nu het goed gaat met de economie, is ook de strijd om gekwalificeerd personeel losgebarsten. Werkgevers moeten alles uit de kast trekken om de juiste mensen aan zich te binden. Om je employer brand te laden en (...)
meer informatie
Recruiter University : LinkedIn Recruitment (Werving via LinkedIn)
Deze training wordt verzorgd door Recruiter University
Recruitment via LinkedIn biedt uw organisatie ongekende mogelijkheden. Maar dan moet u die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Wij zorgen ervoor dat u alle kennis en tools heeft om LinkedIn succesvol voor uw (...)
meer informatie
Recruiter University : Online Recruitment 3.0 - Trends & Ontwikkelingen (Incompany)
Deze training wordt verzorgd door Recruiter University
Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze (...)
meer informatie
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie : Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie
Deze training wordt verzorgd door Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
In twee dagen uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Dit kan met de eerste Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update uw kennis en ga direct aan de slag voor uw eigen organisatie. In 2 dagen alles (...)
meer informatie
Recruiter University : Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment via Social Media
Deze training wordt verzorgd door Recruiter University
Talent kunt u bijna zeker sneller en efficiënter werven (dan de concurrentie…) Hoe? Door de vele - ook nieuwe- mogelijkheden van LinkedIn, Facebook/ Instagram en Twitter ‘tot het gaatje’ te benutten. Zo hoeft u (...)
meer informatie
Out of my Box: Omdat trainen werkt! : Training online recruitment
Deze training wordt verzorgd door Out of my Box: Omdat trainen werkt!
Als recruiter bent u continu op zoek naar de perfecte match. U bent er 100% van overtuigd dat u de geschikte kandidaat vindt voor uw vacature. Maar waar vindt u deze nieuwe werknemer? Tijdens deze training laten we (...)
meer informatie
Institute of MicroTraining : Personeelswerving met Social Media
Deze training wordt verzorgd door Institute of MicroTraining
Personeelswerving met Social Media Deze training is speciaal ontwikkeld voor HRM managers en voor medewerkers welke specifiek belast zijn met werving + selectie en hiervoor social media (willen gaan) gebruiken. De (...)
meer informatie
Sociable Lift : Succes met LinkedIn voor Recruiters (1-op-1)
Deze training wordt verzorgd door Sociable Lift
Individuele LinkedIn training/coaching van 2 uur via Skype. Haal jij als recruiter alles uit LinkedIn? In deze training voor recruiters: Verbeteren we samen stap voor stap je LinkedIn profiel waardoor je een LinkedIn (...)
meer informatie
Sociable Lift : In-Company LinkedIn Training (tailor made)
Deze training wordt verzorgd door Sociable Lift
Does your company get the most out of LinkedIn? Do you have the reach or engagement you were hoping for? Do job seekers find their way to you? In-Company LinkedIn Training We create tailor made training sessions for (...)
meer informatie