Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

De Pijl medezeggenschap : Training:
Deze training wordt verzorgd door De Pijl medezeggenschap
Training: "De ambtelijk secretaris als adviseur van de OR" Als ambtelijk secretaris wilt u de OR goed ondersteunen, maar u loopt tegen allerlei problemen aan die het functioneren van de OR belemmeren, zoals herhaling (...)
meer informatie
OR Academy : Training OR voorzitter en secretaris
Deze training wordt verzorgd door OR Academy
Hoe 'managet' u de OR? De voorzitter en secretaris vervullen een belangrijke rol in elke OR. Samen bent u het dagelijks bestuur van de OR. U zorgt ervoor dat de OR goed georganiseerd is. U ‘managet' als het ware de OR (...)
meer informatie
SBI Formaat : De (ambtelijk) secretaris: praktische vaardigheden
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
1/2 juli en 7 oktober 201928/29 oktober 2019 en 19 december 2019 Ambtelijk secretaris zijn, dat is een vak. Een goede secretaris heeft overzicht, inlevingsvermogen en organisatietalent. In deze cursus gaan we in op de (...)
meer informatie
OR Academy : Cursus OR-voorzitter en secretaris in 1 dag
Deze training wordt verzorgd door OR Academy
Leren leiding geven aan de OR De voorzitter, vice-voorzitter en secretaris vormen samen het dagelijks bestuur (DB) van de OR. U zorgt ervoor dat de ondernemingsraad goed kan functioneren. Als voorzitter of (...)
meer informatie
Kronenburgh Business College : Juridische Dienstverlening - Juridisch Secretarieel Medewerker (Bedrijfsopleiding - Den Haag)
Deze training wordt verzorgd door Kronenburgh Business College
Juridisch Secretarieel Medewerker Praktijkopleiding Beroep De juridisch secretarieel medewerker is werkzaam op advocaten-, notaris-, makelaars-, verzekerings- en  deurwaarderskantoren, maar ook binnen de overheid (...)
meer informatie
SBI Formaat : De ambtelijk secretaris: coachvaardigheden
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
1/12 november 2019 en 4 februari 2020 U bent een ervaren ambtelijk secretaris en u wilt meer bieden dan secretariële en organisatorische ondersteuning. U wilt de OR-leden stimuleren beter te presteren, individueel, (...)
meer informatie
Schateiland - Beste Opleider van Nederland : Cursus voorzitter en secretaris (DB)'Leidinggeven aan de ondernemingsraad (OR)'
Deze training wordt verzorgd door Schateiland - Beste Opleider van Nederland
Als voorzitter ben je het boegbeeld van de ondernemingsraad. Soms tegen wil en dank. Hoe geeft je leiding aan de OR zonder de leidinggevende te zijn? Hoe betrek en stimuleer je alle OR-leden? Hoe zit je effectief de (...)
meer informatie
DASMO : Driedaagse leergang: Coachingsvaardigheden voor ambtelijk secretarissen
Deze training wordt verzorgd door DASMO
Coachingsvaardigheden voor Ambtelijk secretarissen Een ambtelijk secretaris (AS) is vaak de continue factor voor een medezeggenschapsorgaan. Voor de leden van het medezeggenschapsorgaan (MZO) en zijn Dagelijks Bestuur (...)
meer informatie
DASMO : Juridische themadagen voor ambtelijk secretarissen
Deze training wordt verzorgd door DASMO
Herkent u deze sit­u­aties? Dan zijn de juridis­che dagen voor ambtelijk sec­re­taris­sen vast inter­es­sant voor u.DASMO biedt u samen met Stavoora­cad­e­mie 3 juridis­che (...)
meer informatie
OR opleidingen : Studiedag Ambtelijk Secretaris
Deze training wordt verzorgd door OR opleidingen
De rol van de AS bij verandertrajecten Als Ambtelijk Secretaris ben je dagelijks in gesprek over verandering met daarin een adviserende en coachende rol. Verandering is vaak van strategische betekenis voor een (...)
meer informatie