Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

OR Academy : Training OR voorzitter en secretaris
Deze training wordt verzorgd door OR Academy
Hoe 'managet' u de OR? De voorzitter en secretaris vervullen een belangrijke rol in elke OR. Samen bent u het dagelijks bestuur van de OR. U zorgt ervoor dat de OR goed georganiseerd is. U ‘managet' als het ware de OR (...)
meer informatie
OR Academy : Cursus OR-voorzitter en secretaris in 1 dag
Deze training wordt verzorgd door OR Academy
Leren leiding geven aan de OR De voorzitter, vice-voorzitter en secretaris vormen samen het dagelijks bestuur (DB) van de OR. U zorgt ervoor dat de ondernemingsraad goed kan functioneren. Als voorzitter of (...)
meer informatie
ExplainiT : Masterclass voor de OR-secretaris
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
Een OR vergadert heel wat af. De secretaris speelt een belangrijke rol in dit proces. Men zou kunnen stellen dat de secretaris de ‘papierstroom’ tussen alle overlegmomenten coördineert.Een OR heeft veel (...)
meer informatie
ExplainiT : Training Ambtelijk secretaris
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
De training Ambtelijk secretaris is geschikt voor zowel de gekozen secretaris als de ambtelijk secretaris.De ambtelijk secretaris is er om de ondernemingsraad te ondersteunen. De ambtelijk secretaris maakt deel uit van (...)
meer informatie
Schateiland - Beste Opleider van Nederland : Cursus voorzitter en secretaris (DB)'Leidinggeven aan de ondernemingsraad (OR)'
Deze training wordt verzorgd door Schateiland - Beste Opleider van Nederland
Als voorzitter ben je het boegbeeld van de ondernemingsraad. Soms tegen wil en dank. Hoe geeft je leiding aan de OR zonder de leidinggevende te zijn? Hoe betrek en stimuleer je alle OR-leden? Hoe zit je effectief de (...)
meer informatie
De Pijl medezeggenschap : Training:
Deze training wordt verzorgd door De Pijl medezeggenschap
Training: "De ambtelijk secretaris als adviseur van de OR" Als ambtelijk secretaris wilt u de OR goed ondersteunen, maar u loopt tegen allerlei problemen aan die het functioneren van de OR belemmeren, zoals herhaling (...)
meer informatie
SBI Formaat : De (ambtelijk) secretaris: praktische vaardigheden
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
1/2 juli en 7 oktober 201928/29 oktober 2019 en 19 december 2019 Ambtelijk secretaris zijn, dat is een vak. Een goede secretaris heeft overzicht, inlevingsvermogen en organisatietalent. In deze cursus gaan we in op de (...)
meer informatie
SBI Formaat : De ambtelijk secretaris: coachvaardigheden
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
1/12 november 2019 en 4 februari 2020 U bent een ervaren ambtelijk secretaris en u wilt meer bieden dan secretariële en organisatorische ondersteuning. U wilt de OR-leden stimuleren beter te presteren, individueel, (...)
meer informatie
Kronenburgh Business College : Juridische Dienstverlening - Juridisch Secretarieel Medewerker (Praktijkopleiding - Den Haag)
Deze training wordt verzorgd door Kronenburgh Business College
Juridisch Secretarieel Medewerker Praktijkopleiding Beroep De juridisch secretarieel medewerker is werkzaam op advocaten-, notaris-, makelaars-, verzekerings- en  deurwaarderskantoren, maar ook binnen de overheid (...)
meer informatie
DASMO : Driedaagse leergang: Coachingsvaardigheden voor ambtelijk secretarissen
Deze training wordt verzorgd door DASMO
Coachingsvaardigheden voor Ambtelijk secretarissen Een ambtelijk secretaris (AS) is vaak de continue factor voor een medezeggenschapsorgaan. Voor de leden van het medezeggenschapsorgaan (MZO) en zijn Dagelijks Bestuur (...)
meer informatie